Iliev otkriva NOVE DETALJE - Andrija odbio milionsku platu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.01.2016.
18:32
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rešio je da se još jednom oglasi u javnosti povodom "slučaja Andrija Živković". Operativac crno-belih tvrdi da je Živkovićima bitan novac i to potkrepljuje dokazima.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Do kraja zimskog prelaznog roka ostalo je još manje od četiri dana, pa ne čudi što iz sata u sat situacija vezana za slučaj Andrije Živkovića postaje sve dramatičnija.

Ne treba potsećati šta se sve govorilo prethodnih dana, a u sredu je i kapiten Partizana Saša Ilić izneo svoj stav po ovom pitanju. Tokom popodneva ponovo se oglasio sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

"Da li bi trebalo da podsećam Andriju i njegovog oca na Grujića koji je izašao Zvezdi u susret ili Rajkovića koji je produžio ugovor pre prodaje, slično je nedavno učinio i Mirko Ivanić u Vojvodini" kaže Iliev a prenose "Novosti".

Bivši fudbaler a sada operativac FK Partizan u utorak se "molećivo" obratio Andriji Živkoviću i njegovoj porodici, dok danas tvrdi da mladi fudbaler pokazuje pohlepu svojim ponašanjem.

"Ukoliko ne postupi slično Andrija će jasno pokazati da više voli novac nego Partizan. Uostalom nedavno je njegov otac odbio ponudu od pet miliona evra, dok Andriji nije odgovarala godišnja plata u iznosu od 1.250.000 evra" otkriva Iliev.

Nakon novih detalja ostaje nam da sačekamo neku novu izjavu i obraćanje nekoga ko smatra da ima šta da kaže o svemu što se ovih dana dešava u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

46 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
13:21

Лига шампиона 1991/92. је било 37. издање Купа шампиона, најјачег европског клупског фудбалског такмичења. Ово је била последња сезона пре реорганизације овог такмичења и промене назива у УЕФА Лига шампиона.nnФинале је одиграно 20. маја 1992. на стадиону Вембли у Лондону, где је Барселона са 1:0 након продужетака победила Сампдорију, и тако освојила свој први трофеј Купа шампиона.nnОво је био први пут да је такмичење имало групну фазу, која је укључивала осам победника из другог кола подељених у две групе. Ова сезона је такође обележена повратком енглеских клубова после шестогодишњег одсуства услед забране коју су добили након трагедије на Хејселу 1985. године.

avatar
quitttenkse
Thursday, 28.01.2016
11:04

Kakav bezobrazluk i demagogija. Ova uprava baš uliva poverenje.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
12:45

Naravno, od samog pocetka se videlo da je to to i da smo blagosloveni njihovim dolaskom (o prosloj da i ne pricam), ova uprava je prava stvar...

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
10:54

УЕФА Лига шампиона (енгл. UEFA Champions League) је најјаче и најпрестижније европско, клупско фудбалско такмичење. Организовано је од стране УЕФЕ и у њему учествују све њене чланице. До сезоне 1991/92. такмичење се називало Куп европских шампиона (енгл. Cup of European Champions), Европски куп шампиона (енгл. European Champions Cup; позната још као Куп шампиона) или Европски куп (енгл. European Cup), а од сезоне 1992/93. део се игра у групама и мења назив у УЕФА Лига шампиона.nnПоред овог такмичења, под вођством УЕФА-е игра се још и Лига Европе (до 2009. Куп УЕФА), док је Куп победника купова УЕФА укинула након сезоне 1998/99. а Интертото куп 2008.

avatar
nixon mne
Thursday, 28.01.2016
09:38

iliev je inače "gromada" od čoveka. sam način na koji deluju on i nađ pokazuju koliki su ljudi. preko medija prave pritisak na dečka, najboljeg igrača partizana. to prilici klubu kakav je Partizan? Svakim danom sve je gore i gore. Bolje da se Bjeković vrati, njemu se ovakve stvari nisu dešavale a imao je i rezultate. iskreno, najviše bih volio da žile dođe u zvezdu jer sam delija, a ovakvo ponašanje prema igraču ne priliči ni 5-razrednom klubu.

avatar
Observer
Thursday, 28.01.2016
01:49

Ilijev je eksponent, maramica koja ce biti upotrebljena i ... Iza ovog stoji onaj koji se ne eksponira u medijima. Onaj koji kad citav stadion skandira uprava napolje baci Popovica kao zrtvenog jarca a onda nastavi kao da se nista nije desilo. A ko stoji iza njega? Sportski klubovi su ogledalo.nAndrija je pristojan momak i fudbalski dragulj. Andrija Zivkovic je mozda nesto poslednje sto je ostalo da valja u nekada slavnoj kuci. Ne rusi klub Andrija, nego ovakvi poltroni I diletanti, koji kao kakve strine iznose na svetlo dana svakojake bljuvotine. nNek nam je Bog na pomoci da se ikad iscupamo iz ovog blata.

avatar
Dale Cooper
Wednesday, 27.01.2016
23:18

Ne razumem, šta hoće ovaj Ilijev? A i ne razumem ugovor koji znači moranje plaćanja penala i u slučaju da igrač jednostavno ne želi da pređe u određeni klub... To bih shvatio mogućim samo u slučaju da je takva klauzula svesno i namerno ubačena u određeni ugovor, a nije mi jasno ko bi takvo nešto uradio pri zdravoj svesti... Al' eto, valjda je to ona parola 'da komšiji crkne krava!'...

avatar
Simic Branislav
Thursday, 28.01.2016
09:04

nije upitanju odredjeni klub nego ovaj prelazni rok zimski, jer onda zahavi gubi pravo na zivkovica i osigurao se tako da partizan mora da plati 2.5 miliona.... tu je caka, sad je problem jer zivkovic svesno zeli da izbaci i partizan i zahavija iz ugovora i postane slobodan........ a partizan ce u tom slucaju izgubiti 2.5 miliona evra.... cela prica je u tome da ako potpise novi ugovor nece imati procente koji su mu garantovani proslim jer je prosli nevazeci i partizan ce biti vlasnik 100% njegovog ugovora sto je i trebalo da bude od samog starta.... on nista od toga ne zeli i tu je ceo problem.... svesno na stetu partizana

avatar
Dale Cooper
Friday, 29.01.2016
05:07

Ne, razumem ja to i sve što si rekao stoji, ali se pitam u smislu 'šta Iliev misli da će postići ovim pričama?'nČinjenica je da i jedna i druga strana nisu nevine i da svako gleda svoj interes. Poštujem da svako ima svoje viđenje situacije i pravo da se shodno tome postavalja, ali ne znam odakle Ilievu ideja da može da postigne nešto na sentimentalnost, kad vidi da je u pitanju posao i ništa više. Kakva ljubav prema klubu ili bilo čemu, samo biznis.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
12:44

Ne bi on dobio 100% onoga sto bi klub koji ga kupi dao u slucaju da je jos uvek pod ugovorom nego zeli da ima bolju poziciju jer i ti klubovi koji ga traze sigurno nastoje da daju decku manje para na ruke, a i da nama daju ili sto manje ili nista ako ne moraju, a i Andriji je to u interesu jer kad istekne ugovor, oni nece dati nista osim plate i obestecenja njemu kao igracu, a ovako moraju pare klubu (procenti se dele), obestecenje njemu na ruke, ali i platu...

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
12:41
avatar
Srdjan Dragicevic_fb
Wednesday, 27.01.2016
23:05

Sram te bilo Ilijev sto ti nisi produzio ugovor kad si odlazio u VIslu da pfc zaradi pare...a na kraju krajeva sto ne kazes da je andrija odbio 1.25 miliona od Apolona sa kipra...jer jedino ako ode na kipar onda partizan ne placa penale...da moze otici u borusiju,liverpul isl klubove a da pritom partizan zaradi i ne plati penale andrija bi sigurno otisao...ljetos ga niste tjerali ,ljetos niste.pominjalinkatanac a sad ispade pfx se gasi zbog 1.25 mil evra,ako je tako onda nek se ugasi ,ja ko grobar navijam zankatanac ako smo taj nivo dotakli da 10 clanova UO ne moze naci 2 miliona

avatar
Simic Branislav
Thursday, 28.01.2016
09:09

alooo gde citate te budalastine, to je jovica pomenuo pre neki dan i totalno ne u ovom kontekstu ...... to za apolon je klasicno ono spinovanje i skretanje paznje sa bitnijih stvari..... ako neode u OVOM PRELAZNOM ROKU partizan placa penale od 2.5 miliona..... jer zahaviju istice ugovor ove zime sa njim i ogradio se tako da je uneo da ako partizan ne proda zivkovica i prosledi odredjene procente zahaviju onda mora da plati penale i agencija da se tako naplati.... da ti kazem nesto u malu krsnu ako treba ima da ide ako klubu odgovara ponuda....

avatar
Don Silvio
Wednesday, 27.01.2016
22:11

Pa gospodine ilijev ako tebi nije stalo do novca i stalo ti je do partizana plati ti penal umjesto partizana i spasi klub, takodje mozes dodati u kasu kluba i nesto malo sice sto bi pripalo partizanu od njegove prodaje. Nazovi kolegu nadja da ti pomogne oko tog

avatar
gosfkcz
Wednesday, 27.01.2016
21:41

Mene je bas iznenadilo da je Sale Ilic stao na stranu vase uprave.... Valjda zbog prijateljstva sa Ivicom.

avatar
Teleoptik 162km
Wednesday, 27.01.2016
21:13

Sto vise napadaju Zileta, sto vise otkrivaju da su u dogovoru sa Zahavijem. Nece biti nista od prodaje Zileta dok su ovi u upravi.

avatar
Kalinari
Wednesday, 27.01.2016
21:12

Sve se nema,a nudi se milionska plata...

avatar
Pedja84
Wednesday, 27.01.2016
22:10

Ne kapiras,drugi klub mu je nudio godisnju platu od 1,25 m

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 27.01.2016
21:10

Zile samo jako i do kraja.

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 27.01.2016
20:56

Nije sve u novcu....ako su procenili,da bi u taj klub koji ste mu nasli ne bi uklopio,ako ne forsira mlade igrace,onda sta vredi 1.250.000....Gruja je presao u Liverpul zato sto je tamo Klop,koji je poznat po afirmaciji i forsiranju mladih igraca i kasnije njihovoj visemilionskoj prodaji...da je bilo drugacije,verujem da ni otac Grujica ne bi dozvolio da mu dete ode i nestane sa fudbalske mape....Opet pritisak,urnisete tog klinca a toliko je dao klubu-lesinari.

avatar
Aleksa Boro Mandic
Wednesday, 27.01.2016
20:53

Kad vec nece da potpise novi ugovor zasto jednostavno ne raskinu sada da ne bi placali penale a leto.

avatar
Simic Branislav
Thursday, 28.01.2016
09:13

zato sto klauzula u ugovoru kaze da ako se agencija, pini zahavi i kako god da se zove ne naplati svoje procente do zime 2015/16 naplacuje odredjenu sumu od partizana tacnije 2.5 miliona evra...... oni su u ugovoru sa klubom i ziletom obavezali klub da ga proda do ovog prelaznog roka...... to je to nema dalje

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 27.01.2016
20:53

Ilijev imas li ti obraza covece, a pre svega mozga??

avatar
Wednesday, 27.01.2016
20:22

Uprava je kriva u 99% slucaju.Sramota kakvu sad upravu ima PFC!!!ja koji kao klinac od 1990.-te godine navijam za Partizan, danas me je sramota od ljudi koji vode nas klub!

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
20:13

28 January – 28 February (Russia)n1 January – 2 Februaryt(France, Germany, Italy, Spain)n5–31 Januaryt(Turkey, Denmark)n1–31 Januaryt(England)n3–31 Januaryt(Netherlands)

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 27.01.2016
19:49

ne razumem kome je to ovde bitan novac ako on odbije te pare

avatar
AFC fan
Wednesday, 27.01.2016
19:48

Jeste, plata 1 250 000, i otici ce u klub gde nece igrati ili prosledjen na pozajmicu. Sve manje mi se svidja operativa Ivice Ilieva, mnogo neozbiljan covek. Takve stvari se resavaju u klubu, a ne po novinama.nSve nakaradno do zla Boga!

avatar
Poznavalac
Wednesday, 27.01.2016
19:47

Ma sta hoce i sta prica vise ovaj iliev?mislio sam da od nadja ne postoji gori sportski direktor i gora osoba ali iliev me naterao da promenim misljenje..obojica su tu negde i po znanju i po obrazovanju.

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 27.01.2016
20:23

gleda kao prvo svoj interes naravno a to da zna posao je jos diskutabilno ali vise ide ka tome da nema pojma! vari previse!

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 27.01.2016
19:43

sapunica pljuvanja se nastavlja!

avatar
bobar84c
Wednesday, 27.01.2016
19:41

Zasto da ne izvuce maksimum iz kluba? Da bi vise ostalo postenoj upravi?Komedija od kluba zasto se vi uopste poredite sa zvezdom. Milioni klinaca bi igrali bez dinara jer to je Crvena Zvezda evropski i svetski sampion , klub sa armijom navijaca i svetskim renomeom.

avatar
dodo
Wednesday, 27.01.2016
20:14

znamo to,pa zadnjih 5 godina otisla su 4 tima zvezde preko arbitrazne komisije hahahahah

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 27.01.2016
22:47

ma kakvva 4 jedno 10 bre!

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 27.01.2016
19:41

E sad treba udariti Jovicu džipom da ga skupljaju 3 dana! Sad za kaznu Andriji izbacivanje iz prvog tima i eventualno za svaki slučaj da malo padnu batine ;-)