Iliev potvrdio: "Jači ugovori glavnim igračima"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.05.2017.
23:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbalski klub Partizan uskoro kreće u novi pohod na Ligu šampiona pa se u tu svrhu kreće u realizaciju najvažnijih planova.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije pokušaće da se domogne evropske elite treći put u poslednjih 15 godina, a kako bi bio iole konkurentan potencijalnim rivalima sportski sektor će morati da obavi težak posao.

Crno-beli će morati da zadrže najbitnije igrače ukoliko žele do plasmana u grupnu fazu jednog od evropskih takmičenja, pa će u tu svrhu nosiocima ekipe biti ponuđeni pojačani ugovori.

"Cilj nam je da zadržimo 'kostur' ove šampionske ekipe i zato smo spremni da našim glavnim igračima ponudimo nove, pojačane ugovore. To znači da želimo da ih zadržimo na duže staze" kazao je Ivica Iliev za "Novosti".

Sportski direktor Partizana objasnio je kako će igračima za ostvarene uspehe biti isplaćeni obećani bonusi ali da tu neće biti završena priča.

"Pokušaćemo sa njima da se dogovorimo o produžetku saradnje, po novim i za njih boljim uslovima nego što su dosad imali. Dobili bi veća primanja, naravno, ne preterano, već u skladu sa mogućnostima kluba" ističe Iliev.

Među igračima kojima će biti ponuđeni novi ugovori nalaze se Brazilci Leonardo i Everton ali i drugi fudbaleri koji čine okosnicu tima.

"Na ovaj način želimo da sačuvamo naše Brazilce Leonarda i Evertona, ali se projekat naravno odnosi i na ostale igrače. Čekaju nas razgovori i dogovori, nemamo mnogo vremena do početka priprema, pa i kvalifikacija za Ligu šampiona" dodao je Iliev.

Nakon kritika koje je trpeo zbog pompeznog najavljivanja pojačanja Ivica Iliev sada na tu temu govori nešto drugačije.

"Emotivno sam najavio tadašnja pojačanja, jer sam verovao u njih, a koliko sam bio u pravu pokazali su rezultati. Nećemo dovesti 'bombe', ali ćemo angažovati igrače koji su na nivou Leonarda, Evertona, Tavambe..." zaključio je Iliev.

Priču o finansijskoj konsolidaciji i bivšim igračima koji se pominju kao moguća pojačanja možete pročitati OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 31.05.2017
10:37

Mogao bi neko da obrati pažnju na Stojanovića iz Lučana i Vukanovića iz Napretka, garantujem da su bolji od Đuričkovića npr. Prodati Mihajlovića, Jevtovića, dovesti desnog beka i štopera, možda i levog...

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
17:41

Sigurno i levog...

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
10:04

To je samo prvi korak i samo prva polovina posla, druga nam tek predstoji...

avatar
Wednesday, 31.05.2017
09:33

Bravo Ivice, to je pravo razmišljanje i pravi put da se klub podigne na viši nivo. Da li će uspeti u potpunosti, delimično ili neće zavisi od mnogih stvari ali namere su prave.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 31.05.2017
07:16

Najvece pojacanje bi naravno bilo ostanak evertona i leonarda,samo klub mora nekog da proda da bi mogao da funkcioniše..voleo bih da prodaju recimo jevtovica,alena stevanovica,miletica,nemanju mihajlovica i od njih klub uzme oko 3miliona dovede palocevica i jos neko pokacanje i ostatak ostane u klubu za plate.Ipak mislim da ce verovatno uros biti zlatna koka i da ce njega prodati,a dovesti skuletica kao zamenu.

avatar
Slavkoo
Wednesday, 31.05.2017
06:24

Konacno! Mnogo sam srecan sto se ovako razmislja

avatar
Uroš M.
Wednesday, 31.05.2017
03:11

Vise bih voleo da je ostao Milenkovic a otisao jedan brazilac nego ovako. Ali ok, videcemo ko ce mu biti zamena, a i da li ce biti dostojna. Drugo bice lepo ako zadrze oba brazilca...

avatar
Srbista07
Wednesday, 31.05.2017
02:31

Sve je to u redu, ali malo se govori o Đurđeviću. On zaslužuje da se više potrude i njega da zadrže, teško da ćemo naći u skorije vreme takvog špica.

avatar
Gusttavo
Wednesday, 31.05.2017
00:08

U prevodu...dovodi BOMBETINE!