Ima li Partizan problem sa ''Bambijem'', šta će se desiti na zimu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.11.2018.
22:04
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Dve opcije su u igri, jedna bi bila u obostranom interesu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Kada je, posle gotovo decenije u inostranstvu, Zoran Tošić prošlog leta odlučio da se vrati u Partizan i sa crno-belima potpiše ugovor na tri godine, činilo se da bi mogao u crno-belom dresu i da završi karijeru, ali već posle nešto više od godinu dana, sve ozbiljnije se razmišlja o okončanju saradnje i novom inostranom izazovu za popularnog ''Bambija''.

Iskusni vezista je najveći deo ove jeseni propustio zbog povrede i tek posle aktuelne prvenstvene pauze očekuje se njegov povratak u startnu postavu Mirkovićevog tima.

Ali, vrlo blizu je zimski prelazni rok, pa se postavlja pitanje da li će već tada Tošić ''spakovati kofere'' i napustiti Humsku.

''Telegraf'' danas piše na tu temu, prenoseći svoja saznanja da su dve opcije u igri.

Prva je da se Tošić vrati u tim, da do kraja jeseni ima značajniju minutažu, što bi pozitivno trebalo da utiče i na rezultate crno-belih. U tom slučaju bi se očekivale i povoljnije ponude iz inostranstva i ako bi se pojavila takva koja bi zadovoljila Tošićeve apetite, Partizan bi se složio sa njegovim odlaskom. Bitan detalj u celoj priči je što, kako prenosi pomenuti izvor, klub iz Humske ima prema Tošiću i određena dugovanja, koja nisu zanemarljiva imajući u vidu da je on trenutno među najplaćenijim igračima u timu.

Eventualnim transferom Tošića, crno-beli bi na zimu mogli da uštede značajna sredstva i to je možda i glavni motiv zbog kojeg ova opcija deluje realnije.

Druga opcija je ona po kojoj Tošić do kraja jeseni ne bi imao veću minutažu, pa se na zimu ne bi očekivale ni povoljne ponude. U tom slučaju, popularni ''Bambi'' bi ostao u Partizanu do kraja sezone, pokušavajući da na proleće povrati pravu formu po kojoj je bio prepoznatljiv.

Konačan rasplet mogao bi da se nasluti već posle utakmice sa Dinamom iz Vranja narednog vikenda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 20.11.2018
21:33

Taj nam je bio potreban kao trece oko, on , Ilic i ostali arce sirotinjski novac, umjesto da plate sto igraju u Partizanu. Inace, komentari mrskih komsija me ne zanimaju, ali imam za njih poruku. Vi ste najhrabriji navijaci na svijetu, ali ne zato sto se ne bojite, vec zato sto se ne stidite..

avatar
DekiStankovic5
Monday, 19.11.2018
23:42

Eto vam ga Tosic,pravili ste euforiju kad da dolazi Ronaldinjo u najboljim godinama.Cinjenica je da on nemajuci drugi izbor dolazi u Partizan a sve zato sto nije mogao nigde drugde da prodje lekarske preglede zbog povrede koje vuce I niko iole ozbiljan nije hteo da ga potpisuje,ali eto nasao se njegov voljeni klub da mu ucini plus da mu lepo plati za to,inace taj da je mogao da ostane u inostranstvu ne bi se on vracao kao vecina nasih sto radi isto to, ne vezano dali Zvezda ili Partizan.To je jos jedna riskantna odluke coveka 'bombe' samim tim I stetna po klub,ali ne sumnjam da ce ga Pantic dobrano odbraniti na sebi svojstven nacin.

avatar
petar000
Tuesday, 20.11.2018
00:59

On da nije u povredama od kad je stigao bi i bio kao Ronaldinjo za nasu ligu. Potpisujem da u nasoj ligi u poslednjih desetak godina nije igrao takav igrac, ali... Nije on ni prvi ni poslednji sa kojim se je promasilo racunajuci obe strane brda i nema potrebe da nam "prevodis" sta je znacilo njegovo dovodjenje sa ove distance. Lako je imati naknadnu pamet. I ja sam mislio da ste vi uboli sa desetak pojacanja ove godine, a ispostavilo se da niste ni sa jednim. Za Tosica jesu bile pompezne najave, ali iste takve su npr bile kod vas za onog iz Norveske sto ste ga doveli, a sad ti uporedi ko kakav CV ima, i ko je koliki kvalitet, pa reci da se preterivalo. Ja kad sam citao o tom vasem (iskreno ne znam tacno kako se zove), mislio sam da ste Azara angazovali. Da ne pricamo o pozajmici od 700 hiljada evra. Vasa sreca je sto su vas rezultati malo ispratili, inace ne da ste omasili, nego ste napravili prelazni rok iz koga treba da se uci kako ne treba da se radi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
08:55

Leonardo je bolji igrac od Tosica, a ni Zivkovic nije nista slabiji od ZT. Kad im je dosao taj iz Norveske, sta igra? :-D

avatar
dejanera2
Tuesday, 20.11.2018
03:33

Pa bas nismo pogodili sa pojacanjima! Mislim taj Boaci, Marin, Ebesilio, Degenek, Jovancic, Simic,Causic ....sve go prevarant i neznalica i sto je najgore svi su u punom vlasnistvu Zvezde pa ce mo se natrpeti muka dok ih se oslobodimo. Malo moorgen sto rece Sloba! Svi igraju i svi su zasluzni za ovo sto Zvezda radi i u LS i u JSL! A ti sto su dosli na pozajmicu su Kafu, Sumaila i Stoiljkovic. Sva troica mogu da budu vracena u svoje klubove a da nas to ne kosta skoro nista! Tako da bolje da vi brinete brigu o Ivicinim bombama, o trojcu V i Panticu zvanom tv mag a nas pustite da se sami snalazimo pa kako kome bude

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 19.11.2018
23:12

Kakav divan izbor, blago nama.

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 20.11.2018
17:09

Znaci I ti se slazes sa mnom da je Leonardo bolji,nego mi nisu pustili komentar,isto tako mislim da je I Marin bolji fudbaler od Tosica.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
18:00

A da li je i od Leonarda? :-D