Ima nade! Partizan u 90. izborio produžetke!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.08.2021.
22:56
Izvor: Sportske.net

Drama u Humskoj će potrajati!

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Nema pobednika posle 90 minuta igre u Humskoj, Partizan - Soči 2:2.

Partizan je od početka meča imao inicijativu i vrlo brzo počeo da stvara šanse koje su uglavnom kreirali Marković i Natho, a prvu je posle Markovićevog centaršuta propustio Holender već u trećem minutu.

Lazar Marković je večeras kao pravi kapiten predvodio ekipu, uneo je dosta energije po desnoj strani, a i sam je imao jedan dobar pokušaj sa ivice kaznenog prostora kada je golman Džanajev odlično intervenisao. Usledio je korner posle kog je Vujačić iz dva pokušaja propustio priliku da smesti loptu u mrežu, a kansije je iznudio i slobodan udarac koji je Natho odlično izveo, ali je golman Džanajev sjajno ''izvukao'' loptu iz gornjeg desnog ugla.

Međutim, negde od 30. minuta Partizanova inicijativa je počela da jenjava i već u 33. minutu, posle par obećavajućih napada i iznuđenih kornera, Soči stiže do vođstva. Barać je centrirao sa leve strane u kazneni prostor, Caljagov je kratko prosledio za Terekova, Partizanovi štoperi su izigrani i levi spoljni igrač gostiju pogađa mrežu za 0:1.

Početkom drugog poluvremena Partizan i dalje ima inicijativu, stvara nove prilike, ali gola i dalje nema, sve do 55. minuta kada je Marković centrirao sa desne strane, a Jojić posle odbijene lopte sa sedam-osam metara pogodio mrežu - 1:1.

Deset minuta kasnije trener Stanojević menja Natha, u igru ulazi Suma, ali ta promena nije donela željeni efekat.

Gosti su, kao i u prvom poluvremenu, u 75. minutu još jednom iznenadili i izigrali odbranu Partizana i ponovo je Terekov uspeo da su prišunja sa leve strane, uđe u peterac i na dodavanje Jusupova i savlada Popovića za 1:2.

Posle tog gola utihnula je i atmosfera na stadionu, ali ulazak mladog Terzića umesto Jojića pokazao se u finišu meča kao pravi potez trenera crno-belih. Terzić je u 90. minutu odlično izveo korner, a Šćekić je bio najviši u skoku na prvoj stativi za izjednačenje na 2:2!

Produžeci u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke