Ima samo 17 godina i velika je nada srpskog fudbala: "Hoću sa Vidosavljevićem da budem tandem"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.04.2018.
16:35
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Slobodan Tedić rekao je danas da je presrećan zbog svog prvog nastupa u Super ligi Srbije i dodao da mu je jedna od najvećih želja da Milutin Vidosavljević i on uskoro budu tandem u prvom timu kluba sa Banovog brda.

FK Cukaricki
FK Cukaricki

Povezane vesti

"Fenomenalno se osećam posle debija u šampionatu. Pogotovo što me je šef ubacio u igru kada se rezultat lomio. Svestan sam da su ovo moji prvi minuti u Super ligi i jako mi je drago što sam zakoračio na veliku scenu i u novi korak moje karijere. Posebno sam srećan što smo ostvarili pobedu", rekao je Tedić za klupski sajt.

On je jesenas protiv Jagodine debitovao u Kupu Srbije, a protiv Spartaka iz Subotice je upisao svoj prvi nastup za Čukarički i u Super ligi Srbije.

"Igrao sam dosta prijateljskih utakmica za prvi tim, kao i u Kupu, pa mogu da kažem da sam se malo privikao na iskusnije defanzivce u odnosu na moje vršnjake. Privikao sam se na to da su dosta jači u duelu", rekao je on.

Mladi napadač je otkrio i šta se dogovarao sa Nenadom Lalatovićem pred ulazak u igru.

"Lalatović mi je pri ulasku samo rekao šta je moj posao na terenu, šta treba da radim. Ispoštovao sam sve što mi je rekao i na kraju meča mi je čestitao. Podsetio bih da sam tek nedavno zvanično priključen prvom timu, trenirao sam sa njima prethodne nedelje i nadam se da ću tu i ostati", rekao je Tedić.

Tedić je u Čukaričkom oko sedam meseci i sa Milutinom Vidosavljevićem čini sjajan tandem omladinaca.

"Jedna od najvećih želja mi je da nas dvojica uskoro budemo tandem u prvom timu Čukaričkog. Odlično se poznajemo i slažemo na terenu. Saradjivali smo i u reprezentaciji i volim da igram s njim. Pogotovo zbog toga što je 'kontra noga'. Ja igram desnom, on je levonog. Zadovoljan sam kako funkcionišemo", rekao je Tedić.

Tedić je za kraj otkrio i koga voli da kopira na treninzima.

"Idol mi je Kristijano Ronaldo, uživam da gledam Real, ali na treningu volim da 'skidam' Ibrahimovića. On mi je, takodje, jedan od omiljenih napadača", rekao je Tedić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DeXy \'92
Monday, 02.04.2018
18:10

Dodji u partizan da explodiras kao mnogi pre tebe!

avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 02.04.2018
16:41

Lalatovic je poznat po tome sto pruza sansu mladim igracima.

avatar
RIP-chechk
Monday, 02.04.2018
16:39

Ako mu je idol Ronaldo nadam se da ce od njega preuzeti radnu etiku, i trenirati vredno, i stalno se truditi da bude bolji od sebe i svih oko sebe a ne frizurice, oblacenje i poziranje na terenu i izjave.