Imaju najmanji budžet u Superligi, kako opstati?

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.07.2020.
18:28
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da, obzirom na finansijsku situaciju, ne može da bude nezadovoljan učinjenim tokom pripremnog perioda i prelaznog roka i istakao da je optimista jer "fudbal ne igraju imena".

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

-
Baner

"Nismo mogli da angažujemo sve igrače koje sam ja želeo, sa spiskom koji sam imao to bi bila prava pojačanja za nas, ali trenutno nismo u situaciji da možemo finansijski da pariramo nekim drugim klubovima", rekao je Aničić, prenosi klub.

"Mislim da Mačva ima najmanji budžet u ligi i onda mi pokušavamo da u skladu sa mogućnostima i nađemo najbolja moguća pojačanja", dodao je on.

Mačvu je napustilo dosta igrača, ali je Aničić optimista jer, kako je rekao, imaju "jako zdravu svlačionicu".

"Igrači rade dobro i ponašaju se još bolje i to mi uliva jednu dozu optimizma, da to može da izadje na dobro, jer fudbal ne igraju imena, nego igrači koji rade pošteno svoj posao i nadam se da će sve ovo dati rezultat", rekao je on.

Nova sezona u Super ligi Srbije počinje sutra, a Mačva će u prvom kolu dočekati Bačku. Ta utakmica je na programu u subotu od 19.30.

"Bačka je i novi i stari superligaš. Ekipa sa kojom smo smo uvek igrali neizvesne utakmice i mislim da će takva biti i ova utakmica, samim tim što je prva, sve ekipe su stegnute i maksimalno prilaze toj prvoj utakmici", rekao je trener Mačve.

On je rekao da je Bačka dosta promenila ekipu u odnosu na period kada je igrala Super ligu, ali je naveo da poznaje sve igrače i trenera i da očekuje dobar i neizvestan meč.

"Mi smo imali malo kraći period za pripreme, iz različitih razloga nismo otišli ni na pripreme, radili smo ovde u Šapcu, ali sve to nije alibi i pokušaćemo da rad sa treninga preslikamo na teren i da već u prvom meču zabeležimo pobedu i obradujemo naše navijače, koji će nam naravno mnogo nedostajati na tribinama", rekao je Aničić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke