Istorija - Partizanov najteži poraz u Evropi!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.10.2014.
23:18
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije u četvrtak uveče nije samo izgubio još jednu utakmicu u okviru evropskih takmičenja, Partizan je u Humskoj ispisao novu stranicu istorije i to one koja se ne pamti po dobru.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nedavno je proslavio 69. rođendan a ekipa Marka Nikolića uspela je večeras da ispiše jednu od najcrnjih stranica klupske istorije.

Niko se nije preterano nadao da Partizan može do pobede nad Bešiktašom, ali ni ubedljiv poraz od 0:4 nije nešto svakidašnje.

Partizan je poslednji put u Humskoj primio četiri gola 2009. godine u duelu grupne faze takmičenja u LE kada je Briž slavio u Beogradu rezultatom 2:4.

Istorija kaže da je do danas Partizan najteže poraze na domaćem terenu u evropskim takmičenjima pretrpeo u duelima sa Bajernom i Šahtjorom (0:3), a večeras je ispisana nova strana tamne strane klupske istorije.

Poraz od Bešiktaša, od večeras je upisan u klupsku istoriju Partizana kao najteži na domaćem terenu kada su evropska takmičenja u pitanju!

Ako se tome doda podatak da od trijumfa nad Šahtjorom iz 2009. godine crno-beli ne znaju za trijumf u grupnim fazama evropskih takmičenja, jasno je da se srpski klub nalazi u ozbiljnom problemu i da su elitna društva suviše jaka za naše timove.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke