Istorijska pobeda Novog Pazara na "Karađorđu", Voša pala posle 24 sekunde!

Autor: Milovan Longinov
sreda 02.10.2024.
20:58
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda Novog Pazara i agonija Vojvodine.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su u gostima ekipu Vojvodine rezultatom 1:0 u zaostaloj utakmici drugog kola Super lige Srbije.

Strelac jedinog gola na "Karađorđu" bio je Antvi i to već u prvom minutu. Verovali ili ne, ovo je prva pobeda Novog Pazara na gostovanju ekipi Vojvodine, čime je Sivićev tim nastavio niz dobrih rezultata, dok je Vojvodina doživela prvi poraz sa Nemanjom Krtolicom na klupi. 

Tek što je meč krenuo, Novi Pazar je u 24. sekundi došao do gola. Gosti su krenuli sa centra, a posle duge lopte, Sičendže je loše reagovao, Antvi mu je ukrao loptu, prevario Rosića i pogodio za 0:1.

Vojvodina je prvi put šutirala ka golu u devetom minutu kada je Savićevićev udarac sa distance zaustavio Popović, što je bio i jedini udarac "stare dame" u okvir gola u prvih 45 minuta. 

Do odlaska na odmor, Novi Pazar je bio daleko opasniji, iako je Vojvodina imala čak 70% posed lopte. Igru Pazaraca diktirao je Ljajić koji je i sam imao jedan opasan pokušaj, kada je u 32. minutu gađao pored stative. On je kao na tacni proigrao i Đuranovića 10 minuta ranije, napadač Pazara izašao je sam na Rosića, lob udarcem šutirao je pored gola. 

U nastavku Voša je krenula od starta ofanzivno, Kokanović je imao dva pokušaja, jedan ozbiljan zaustavio je Popović, a potom je i gađao i Seri, opet je bio bolji golman Pazara.

Nemanja Krtolica je u nastavku pokušao da osveži napad, ušao je Ranđelović, potom i Mijatović, ali nije to mnogo pomoglo da Voša zaigra bolje. Voša je najbliža golu bila u 83. minutu kada je Depu sa ivice šesnaesterca gađao sam ugao, stativa je sačuvala gol Pazaraca.

U finišu je došlo i do čarki, posle kojih je isključen član stručnog štaba Vojvodine Srđan Žakula.

Sve u svemu, Pazarci su zasluženo slavili, dok je Vojvodina pokazala da smena trenera nije bila rešenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke