Ivanić: ''Polako se vraćamo u realnost...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.02.2021.
16:37
Izvor: Sportske.net

Ipak, Zvezda se danas izborila sa tim problemom.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su startovali u drugom delu superligaške sezone, savladali su danas u gostima Novi Pazar sa 3:1, ali osim motivisanog protivnika, Zvezda je morala da se izbori i sa znatno lošijim terenom od onih na kojima su se crveno-beli pripremali tokom zime.

''Veoma teška utakmica koju smo igrali na izuzetno teškom terenu . Velika promena za nas, bili smo u Turskoj gde su tereni u savršenom stanju, sada se vraćamo polako u relanost, kako to obično bude u ovo doba godine. Nije bilo lako, ali najvažnije da nosimo tri boda iz Novog Pazara. Raduje me činjenica da smo nastavili niz, koji smo započeli u prošlom delu sezone'', istakao je Zvezdin vezista Mirko Ivanić, a perenosi klupski sajt.

Ponovo je imao zapažen učinak, upisao je i asistenciju i gol i naravno da je time veoma zadovoljan.

''Na svakoj utakmici se trudim da dam svoj doprinos, naravno volim kada asistiram i postižem golove, kao što je to bio slučaj danas. Zadovoljan sam, ali uvek može bolje, kako ja, tako i cela ekipa. Međutim jako je bilo teško igrati po ovakvom terenu, nije izgovor, ali je to nešto što je realnost, ali smo i pored toga uspeli da dođemo do pobede, što je i najvažnije u ovom trenutku'', kaže Ivanić.

Neizbežno je i pitanje o predstojećem evropskom dvomeču sa Milanom.

''Trenutno smo fokusirani na oporavak i sutrašnji trening. Idemo korak po korak, sledeća utakmica je protiv Radničkog iz Niša, očekujem sličan meč kao danas. Ima još dosta vremena do utakmice sa Milanom, kada prođe prvenstveni duel, razmišljaćemo o evropskoj utakmici'', zaključio je Ivanić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke