Iz Čuke poručuju: "Partizan odličan u svim linijama, ali želimo pobedu"

Autor: Beta Beta
subota 13.06.2020.
15:14
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Kovač želi povoljan rezultat protiv Partizana.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog igraju u nedelju od 19 časova u Humskoj protiv Partizana utakmicu 29. kola Super lige Srbije.

Fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač rekao je danas da je Partizan odličan tim i da će njegova ekipa pokušati da ostvari povoljan rezultat u predstojećoj utakmici 29. kola Super lige.

"Sjajna su ekipa, počevši od golmana, pa sve do napadačke linije. Imaju fantastične pojedince, koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Ali, ne bih želeo bilo koga da izdvajam, oni su pre svega odličan tim. Sa druge strane, jasno je kako Čukarički igra, na nama je da probamo da napadnemo Partizan, da igramo svoju igru i da pokušamo da ostvarimo povoljniji ishod nego što je to bio slučaj protiv Vojvodine", rekao je Kovač za klupski sajt.

U prvom delu sezone Čukarički je na Banovom brdu pobedio Partizan sa 2:1, golovima Stefana Šapića i Luke Stojanovića.

"Pored naše pobede, u sećanju mi je ostala i igra koju smo pružili, igrali smo visok presing protiv Partizana, nadigravali se čitav meč. Većina ekipa se protiv njih brani, ali mi nismo takav tim. Želimo da igramo fudbal, nekad pobedimo, nekad ne, ali bitno je da damo sve od sebe", naveo je Kovač.

Čukarički je u sredu izgubio od Vojvodine sa 0:1 u polufinalu Kupa i ostao bez šanse da se plasira u kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Nije lako posle poraza i eliminacije iz Kupa, svi smo se nadali da možemo u finale. Dosta smo se potrošili, pre svega fizički, ali tako je i moralo da bude. Dali smo sve od sebe, imali smo šanse, nismo ih iskoristili i sada se okrećemo novim izazovima", rekao je Kovač.

On je ocenio da je u ovoj sezoni bilo i pozitivnih stvari.

"Svakako da ćemo žaliti što se kao najmladji tim u Super ligi nismo ponovo plasirali u Evropu i što nismo u finalu Kupa. Ali, ovo je bilo veliko iskustvo za nas, želeo bih da zahvalim svima u klubu što su nama mladjima dali šansu i što su nas forsirali čitave sezone. Sada smo iskusniji za godinu dana i treba da se okrenemo novim izazovima", rekao je Kovač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke