Iz dana u dan, Partizan sve jači! Mirković sad može da sprema i iznenađenja Milojeviću?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.02.2019.
18:48
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Kako se bliži 159. večiti derbi, trener Partizana ima sve veći broj igrača na raspolaganju.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Brojni problemi sa povredama koje su crno-beli imali i tokom zimskih priprema, ali i na početku drugog dela sezone, polako se rešavaju, i to u pravo vreme, uoči duela sa Crvenom zvezdom na ''Rajku Mitiću''.

Prvo je u ponedeljak stigla vest da je Danilo Pantić konačno dobio dozvolu da radi sa ostatkom ekipe, a danas je ''Mozzartsport'' otkrio da će i Zoran Tošić najverovatnije biti spreman za duel sa najvećim rivalom.

Pomenuti izvor navodi da je Tošić posle kontrolnog snimka dobio dozvolu lekara da se vrati na teren i da će sutra normalno trenirati sa ekipom.

Popularni ''Bambi'' je zbog problema sa butnim mišićem propustio meč prošlog kola protiv Proletera u Humskoj, ali se njegovo odsustvo tada nije osetilo, pošto su crno-beli ovaj meč dobili sa 3:0.

S obzirom da su se Pantić i Tošić oporavili, trener Zoran Mirković će sada imati znatno više opcija u veznom redu, pa neće biti lako predvideti za koju će se startnu postavu odlučiti, pogotovo što i u odbrani postoji neizvesnost da li će šef struke crno-belih od prvog minuta ''baciti u vatru'' mladog štopera Strahinju Pavlovića.

Ipak, s obzirom na dugu pauzu koju je imao, teško je očekivati Pantića od prvog minuta, ali je za očekivati da Tošić bude među starterima, naravno ako sve bude u redu u narednih par dana posle treninga koje treba da odradi.

Očekivana postava Partizana: Stojković - N R Miletić, Valijente, Pavlović (Ostojić), N G Miletić - Zdjelar, Kosović (Šćekić), Zakarić, Tošić (Pantić, Đerlek) - Nikolić, Rikardo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 28.02.2019
12:11

Ja bih izveo: Stojković - N R Miletić, Valijente, Pavlović (Ostojić) - Zakarić, Đerlek (Zdjelar, Šćekić), Šehović (N G Miletić) - Tošić, Pantić - Nikolić, Rikardo.

avatar
ŠDanilo
Thursday, 28.02.2019
00:03

Šta će nam Miletić sa kosom u prvoj postavi? Ostali da kidišu na Marina i da navlače Boaćija. Mislim da možemo da ih otresemo.

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 28.02.2019
07:54

Jos mu se tresu noge od Kvarezme,ne na terenu samo,tresu mu se i kad hoda gradom. Nije Zvezda samo Marin i Boaci,videces to za koji dan. Vi nemate nista drugo sem te jedne opsesije da pobedite nas. Treci cete ostati,kup osvojiti necete pored Radnickog osim ako ne namestite tako da ostaje vam sve u toj jednoj utakmici-samo opsesija Zvezdom.

avatar
ŠDanilo
Thursday, 28.02.2019
19:48

Pa stavi dve crvene na vas ako smeš, a znam da ne smeš već samo...

avatar
Lav
Wednesday, 27.02.2019
20:27

Kakvi pakleni igraci se oporavili,, Gde bas sad pred derbi, ako se to moze tako nazvati..

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 27.02.2019
19:51

Au sad smo gotovi kad nas iznenade. A ko ce stoper biti ,ima li ih makar dva komada?