Iz TSC-a poručuju: "Ekipe ne dolaze Zvezdi da pobeđuju"!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 20.08.2021.
15:30
Izvor: Sportske.net, Beta

Optimizam ipak gaje.

Srdjan Stevanovic/Starsport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Povezane vesti

Trener golmana fudbalskog kluba TSC Silard Farago rekao je danas da Crvenoj zvezdi pripada uloga apsolutnog favorita u predstojećem meču, ali je istakao da će njegova ekipa dati sve od sebe da ostvari što bolji rezultat.

"Oni su najbolja ekipa u našoj zemlji već godinama. Pet godina uzastopno ulaze u evropska takmičenja, čime potvrdjuju visoki kvalitet", rekao je Farago, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a sutra gostuju Crvenoj zvezdi, u utakmici šestog kola Super lige Srbije.

TSC je trenutno prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 13 osvojenih bodova, dok je Zvezda, sa utakmicom manje, treća sa 10 bodova.

Uz napomenu da u ovom trenutku Zvezda još možda nije došla do tečne igre kakvu je prikazivala prošle sezone, Farago je podsetio na visoke pobede Zvezde u duelima sa šampionima Kazahstana (Kairat, 5:0) i Rumunije (Kluž, 4:0).

"Na Stadionu 'Rajko Mitić' uvek je teško, tamo ekipe ne idu da pobedjuju, ali mi ćemo pokušati da damo sve od sebe i da ostvarimo što bolji rezultat. Imamo spremnu taktiku", rekao je Farago.

"S obzirom na to da smo u prethodnih pet kola postigli 16 golova i sutra ćemo pokušavati da napadamo, da postignemo gol i na toj utakmici. Biće teško svakako, ali imamo pravo da se nadamo", dodao je on.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i TSC-a igra se sutra od 19.00 na Stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke