Izgleda obećavajuće, ko je posebno oduševio "grobare"? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.07.2019.
20:17
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana prezadovoljni viđenim na pripremama.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Partizana danas je uspela da savlada Bordo sa 2:1 u Austriji u okviru priprema za novu sezonu što je oduševilo navijače.

Posebno oduševljenje je tandemom Suma-Sadik, obojica su odigrali sjajno prvo poluvreme i komentari koji su nastali nakon utakmice nisu za čuđenje.

Suma je odigrao odličnu utakmicu, dokazao da može da bude pravi plejmejker i da mu ta pozicija najviše odgovara, a Sadik je pokušavao na sve načine da se nametne Savu Miloševiću i uspelo mu je u tome.

Evo tvitova nakon utakmice...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 10.07.2019
20:42

Baza je tu, ali sada ne sme da se pogreši kada se dovode poslednji šrafovi u ekipi. Kavalaro nije pojačanje za Partizan, Lazar Pavlović je takav tip igrača i ništa slabiji nije od njega. Asano bez obzira što je igrač Arsenala kao špic i polušpic nema golove u nogama, nema ni konstituciju za Ling Lol Ligu za napadača ekipe protiv koje 15 od 15 ekipa igraju bunkere, bolje dovesti golgetera koji će manje učestvovati u igri, ali koji će ulaziti u šanse i davati golove, a ne napadača koji igra dobro, ali je tek svaku 10.utakmicu strelac. Karlos Eduardo je definitivno taj po kvalitetu, ali sve zavisi u kakvom je stanju, u svakom slučaju mora se dovesti levo krilo koje će rešetati i još jedan golgeter da rastereti Sadika. Naravno treba pojačati i poziciju centralnog veznog igračem koji će doneti šut sa distance, asistencije i golove. L.Pavlovića bi protiv bunkeraša mogli koristiti kao centralnog veznog zajedno sa Zdjelarom i Sumom na sredini jer njegove karakteristike više odgovaraju toj nego poziciji ofanzivnog veznog.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 10.07.2019
20:33

Da je uprava Partizana pametna pa da ponudi finansijski ozbiljan petogodišnji ugovor Strahinji Pavloviću. Ovaj jedva punoletan momak igra kao da ima par svetskih prvenstava iza sebe i 10-ak sezona u LŠ, podseća na prekaljene odbrambene asove svetskog fudbala, podseća na najjače odbrambene igrače ikada u fudbalu i najveća šteta bi bila da odlaskom prekine ovaj njegov kontinuirani napredak jer dečko u svakoj sledećoj utakmici pokazuje napredak. Neka su i 20M € on sam zbog sebe ne bi trebao da prihvati i rizikuje svoj napredak, a potencijal neviđen u svetu. Dobro De Light je taj, ali on je stariji, a Pavlović neverovatno napreduje svakom utakmicom sve više i više tako da mu nebo granica. Neverovatan, ali neverovatan je....čuuuudo.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 11.07.2019
18:00

Jako podseca na Kjelinija po svemu, cak i isti broj na dresu nose iako su stoperi, jedina razlika je ta sto je Kjelini na pocetku igrao (i) levog beka, ali, moguce da i S.P. to moze mada ne verujem da bi to mogao onoliko uspesno. Bleki i Kalaba su stubovi za narednih petnaest godina garant.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 13.07.2019
10:17

A pre Kjelinija je takav bio Krstajic, i on je prvo igrao levog beka pa je sa velikom lakocom presao na stopera.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 12.07.2019
11:39

N.R.Miletic - Ostojic - Vujacic - St. Pavlovic bi moglo da funkcionise kada treba da se sacuva rezultat protiv jaceg rivala, nadam se da cemo doci do te situacije ove sezone da igramo protiv jaceg od sebe, ocekivano u grupnoj fazi LE.

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 10.07.2019
20:20

A dubinski pas Sase Zdjelara? :-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 12.07.2019
11:41

Zdjelar je od zimus unapredio tehiku, pregled igre, pas, igra sve bolje i bolje u ofazivom delu, a napredovao je i defazivno otkad je doveden iz Olimpijakosa sav unisten.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 13.07.2019
10:17

Tako je. Sta ti je sa tim slovima ''n''? :-D