Izjava koja privlači pažnju, Dinamo teži rival od Partizana?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.04.2019.
23:50
Izvor: Sportske.net

Tačno je da su crno-beli do danas bili u seriji loših rezultata, ali se čini da je izjava trenera Radnika pomalo pretenciozna.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Komentari trenera nakon utakmice Radnik - Vojvodina privukli su pažnju i zbog pominjanja aktuelnog vicešampiona Srbije i onoga što sledi u poslednjem kolu.

Radnik je danas poražen od Vojvodine (0:1) zbog čega je pao na deseto mesto i doveo u pitanje plasman u plej-of.

Komentarišući ono što sledi trener Radnika Milan Milanović ocenio je da je Vojvodina sada u boljoj poziciji, jer pored boda prednosti ima i lakši posao u poslednjem kolu.

"Sada smo mi u teškoj situaciji kada je u pitanju plej-of. Videćemo, igra se još jedna utakmica. Po svemu što se dešavalo u zadnjih četiri, pet kola Vojvodina ima slabijeg protivnika u Novom Sadu, tako da ima i prednost što se mene tiče", rekao je Milanović.

Ovakva izjava ne bi bila čudna, ali treba imati u vidu da Radnik dočekuje pretposlednji Dinamo, dok Vojvodinu čeka utakmica sa Partizanom.

"Gledaćemo da pobedimo sledeću utakmicu ovde protiv Vranja i da vidimo za koliko je to dovoljno. To ćemo da vidimo u nedelju već. Male su razlike od šestog do jedanaestog mesta, tako da je sve moguće", poručio je Milanović.

Verujemo da se u Partizanu ne bi složili sa ovom konstatacijom, čak i pored toga što crno-beli ovog proleća imaju ozbiljnu rezultatsku krizu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Thursday, 04.04.2019
10:31

Lepo rekao covek

avatar
Doktor Trax
Thursday, 04.04.2019
09:45

Pa sta je rekao pogresno ? NO hejt ali partizan u losoj formi nekoliko poraza remi i jedna pobeda dok se dinamo bori za opstanak tako da ce ginut za svaku loptu

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 04.04.2019
07:27

Jadnik trenira radnik.