Iznenađenje - Degenek ide na Zapad!

Autor: Darko Mitrović
petak 25.09.2020.
00:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Pominjala se Rusija, pa arapske zemlje, a onda - ''bum'' sa Zapada!

Pedja Milosavljevic/STARSPORT ©
Pedja Milosavljevic/STARSPORT ©

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, iskusni štoper Miloš Degenek polako privodi kraju svoj boravak u Crvenoj zvezdi.

Posle Zvezdine eliminacije od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Degenek se pominjao kao jedanm od igrača koji bi mogli da napuste ''Marakanu'' do kraja prelaznog roka u slučaju povoljne ponude, koja se očekivala pre svega od nekog od arapskih klubova.

Međutim, ponuda je stigla sa Zapada, iz Belgije, od strane tamošnjeg Genta koja prema saznanjima ''Žurnala'' iznosi ''nešto više od milion i po evra''.

Po svemu sudeći Zvezda će tu ponudu prihvatiti, uz uslov da Degenek ostane do kraja kvalifikacija za Ligu Evrope, odnosno da bude na raspolaganju treneru Stankoviću za meč sa Araratom u Jermeniji.

Isti izvor navodi da je ideja u Zvezdi da se u nastavku sezone više forsira mladi štoper Strahinja Eraković, kome bi se oslobodio prostor Degenekovim odlaskom.

Blizu odlaska iz Zvezde je i Mateo Garsija i ako sve bude prema očekivanjima, Zvezda bi od tog transfera trebalo da inkasira još 1.3 miliona evra, uz procente od sledeće prodaje.

Uz njih, očekuje se odlazak i El Fardua Bena, eventualno Boaćija i Pavkova...
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 25.09.2020
21:23

Pisali su da je Degenek prodat Miloji za tri mil. e.Sarene laze.

avatar
Brajkoo
Friday, 25.09.2020
10:28

Unisti mu karijeru mantula Sadik!

avatar
Popay
Friday, 25.09.2020
09:45

Čestitke Gentu, dobar posao,jeftino su prošli ..

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 25.09.2020
08:01

Nigde oni ne idu verovatno,Degenek zato jer ne igra kao ranije jer zna da mora iz kluba i forma mu je pala a Boaci iz razioga jer ga svet i.zaboravio kao i Pavkova jer ne igraju.Prodati se mogu,ali ispod velike cene.Jer Terzic nije tu zbog Zvezde vec zbog sebe

avatar
Old_school
Friday, 25.09.2020
07:47

U najslabijem delu tima, mi prodajemo jedinog igraca koji koliko, toliko vredi. Umesto da pustimo Milunovica, a da mali Erakovic stasava uz Degeneka, mi sve radimo obrnuto. A bekova nemamo, naravno, nikom ne pada na pamet da krstenog beka dovede.

avatar
Carina_11303
Friday, 25.09.2020
04:05

Ajde pa Boze zdravlja da se kroz godinu ipo dana ponovo vratis. Zvezdina skauting sluzba se svela na "prodaj pa kupi ponovo".

avatar
BlueBoy84
Friday, 25.09.2020
02:57

Poslednju 2cu pokloniti uz procente

avatar
Realni Arthur
Friday, 25.09.2020
00:48

Srecno prijatelju, ako se iko isplatio Zvezdi, to je ovaj lik, nikad necu zaboraviti Salzburg i tvoje intervencije prilikom oba gola, takodje ni Jang Bojs. Bilo bi jos bolje ako uprava moze da uvali nekom klubu: Petrovica, Vukanovica, Pankova, Gobelju, ....... i jops par njih. Gledam veceras, bek Vojvodine centrira sa desne strane tako lepo i prilikom gola a i u drugim situacijama, i mislim u sebi, da li je moguce ni mi, a ni Partizan nema krstenog beka koje ume da centrira ejjjj bre! Toliko o skautingu sto imamo, uzas ziv! Degeneku srecno u daljoj karijeri!