Iznenađenje iz Grčke, Matijašević već napušta AEK?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.11.2018.
23:38
Izvor: Sportske.net

Nepunih pet meseci pošto je predstavljen u klubu iz Atine, saradnja je okončana, saznajemo iz Atine.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Sećate se, posle četiri uspešne godine provedene u Čukaričkom, na poziciji sportskog direktora, Vladimir Matijašević je letos prihvatio ponudu atinskog AEK-a da tu ulogu preuzme u njihovom klubu.

Bio je to njegov povratak u klub za koji je nastupao i kao fudbaler u sezoni 1999/2000 i sa velikim ambicijama se početkom jula prihvatio novog izazova.

Cilj AEK-a bio je da se plasira u Ligu šampiona, što su Atinjani i uspeli, preko Nikolićevog Vidija u plej-ofu kvalifikacija, a posle tog uspeha, Matijašević je krajem avgusta u izjavi za naš sajt, između ostalog otkrio i kako je došlo do nove saradnje sa grčkim klubom.

''Niko mene ovde nije preporučio od Srba. Zvali su me na dogovor i ja sam im rekao da hoću da vidim kako oni rade, a i oni da vide kako ja radim. Ja imam porodicu, troje dece i nije lako doneti odluku da se živi u Atini. Osim toga, meni papir ništa ne znači, ja sam ambiciozan i hteo sam da dođem u takav klub'', izjavio je tada Matijašević.

Delovalo je tada da nije mogao da poželi bolji početak u AEK-u, ali danas nam iz Grčke stiže iznenađujuća informacija - Matijašević napušta AEK i vraća se u Srbiju!?

Kao razlog za ovakav neočekivani rasplet naše kolege iz Grčke navode da se 40-godišnji Srbin odlučio na ovakav korak jer nije na pravi način bio uključen u realizaciju transfera.

Očekujemo i zvaničnu potvrdu, u četvrtak ćemo imati i detaljnijih informacija, a sve se dešava u periodu kada AEK zauzima peto mesto na tabeli šampionata Grčke, uz sva četiri poraza u prva četiri kola Lige šampiona u Grupi E.

Podsetimo, Matijašević je pre AEK-a i Čukaričkog, dve godine proveo i u Napretku iz Kruševca, takođe u ulozi sportskog direktora koju je uspešno obavljao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke