Jagodina želi ''kapitalnu'' pobedu!

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.10.2015.
17:28
Izvor: Beta

Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je danas da će njegova ekipa dati sve od sebe kako bi pobedila Voždovac u predstojećoj prvenstvenoj utakmici i da bi ta tri boda bila "kapitalna" pred predstojeću pauzu u prvenstvu Srbije.

BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine u subotu od 19 časova na svom terenu igraju protiv Voždovca, utakmicu 12. kola Super lige Srbije. Jagodina je trenutno poslednja 16. na tabeli sa osam bodova, a Voždovac zauzima 13. mesto sa dva boda više. Ulaz na stadion je besplatan.

"Voždovac je tim koji je pružio izuzetno dobru igru protiv Partizana. Uglavnom su već provereni superligaški igrači. Za nas je ova utakmica značajna jer želimo da konačno posle niza stabilnih igara, koje su se završavale nerešenim rezultatima, pokušamo da zabeležimo pobedu koja bi za nas zaista bila kapitalna pred pauzu koja sledi", rekao je Gošić na konferenciji za medije.

Za vikend se igraju utakmice 12. kola a nakon toga sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Gošić je rekao da je njegova ekipa željna dokazivanja i da bi želeo da se na stadionu ponovi ambijent kakav je bio u duelu sa Vojvodinom.

"Mislim da će momci dati sve od sebe. Oni su željni dokazivanja, na treninzima i utakmicama daju sve od sebe, mislim da tim zaslužuje podršku. Sa dobrom energijom ulazimo u utakmicu i nadam se da ćemo izvući najbolji rezultat. Timu je potrebno da oseti samopouzdanje, da može ravnopravno da igra sa svima, da se nadigrava i da pobedi", naveo je on.

Golman Lazar Tatić je rekao je da je Voždovac dobra i čvrsta ekipa, ali da se Jagodina spremila za utakmicu, dok je fudbaler Igor Ivanović uveren da je duel sa beogradskim klubom prava prilika da Jagodina uzme tri boda na svom terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke