Jak je vetar, ali je Zvezda ipak jača!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 16.01.2020.
21:46
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

"Crveno-belima" otežane okolnosti, međutim to ih nije omelo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Drugi današnji trening koji su odradili fudbaleri Crvene zvezde na gradskom stadionu u Pafosu obeležilo je loše vreme, jak vetar ali i veoma ozbiljni i posvećeni puleni Dejana Stankovića.

Zbog lošeg vremena i popodnevne kiše, Zvezdine snage su uobičajeno zagrevanje i aktivaciju mišića odradili u hotelu, da bi se oko 18 časova preselili na teren gradskog stadiona u Pafosu.

Iako je kiša padala jakim intezitetom, teren na stadionu je bio u odličnom stanju, a to ne čudi jer naši prvotimci u Pafosu imaju odlične uslove za rad godinama unazad.

Podeljeni u tri grupe radili su na organizaciji napada i predaji lopte. Vetar je bio sve jači, ali su "crveno-beli" sve vreme držali visok tempo.

Zatim se prešlo i na igru na dva gola.

Timovi podeljeni u dve grupe slušali su savete stručnog štaba i marljivo ih pretvarali u delo. Mogle su se čuti pohvale upućene od strane Dejana Stankovića, ali i ostalih trenera. Potom su, takođe podeljeni u dva tima, ali ovog puta na skraćenom terenu, igrali fudbal i pravili brze akcije koje su ispraćene aplauzima stručnog štaba.

Posle sat i po vremena, fudbaleri Crvene zvezde su se uputili ka hotelu na zasluženi odmor posle dva naporna treninga, a već sutra ih očekuju novi izazovi na zimskim pripremama na Pafosu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke