Janković: "Biću spreman ako mi se ukaže šansa"

Autor: Beta Beta
utorak 09.06.2015.
16:44
Izvor: Beta

Ofanzivni vezni fudbaler Katanije Filip Janković izjavio je da spreman čeka na šansu koja bi mogla da mu se ukaže u 1/8 finala Mundijalita usled suspenzije Sergeja Milinkovića-Savića.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Omladinsku reprezentaciju Srbije sutra očekuje duel osmine finala Mundijala na Novom Zelandu sa Mađarskom, a vezni fudbaler Filip Janković izrazio je zadovoljstvo što je dobio priliku da bude deo reprezentacije.

"Presrećan sam što sam dobio priliku da budem deo ovog sjajnog tima i na taj način sebi obezbedim mesto u istoriji, jer ćemo mi svi zajedno biti deo istorije... Ako mi selektor ukaže šansu, sigurno ću je iskoristiti, jer se ovakve prilike ne pružaju mnogo puta u životu. Imamo ispred sebe Mađarsku, koja je na papiru autsajder, ali ih nikako ne smemo potceniti. Nikad nam nije bilo lako sa njima, nezgodan su rival, ali mi smo bolji", kazao je Janković.

Srbija će protiv Mađarske nastupiti u oslabljenom sastavu, jer neće igrati Sergej Milinković-Savić, a priliku da ga zamene dobiće upravo Filip Janković ili Marko Grujić.

Utakmica između Srbije i Mađarske igraće se u Danejdinu u sredu od 6.00 po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 10.06.2015
11:40

Vidim kako si bio spreman i kako si u potpunosti iskoristio svoju priliku...

avatar
Igornopolis
Wednesday, 10.06.2015
05:36

Grujic starter a Jankovic ga menja oko sedamdesetog minuta. Filipe, imas lose vibracije oko sebe iz ugla srpske javnosti. Iskoristi sansu da to promenis i pokazes da si igracina i ljudina. Srecno orlici!!

avatar
DaneX
Tuesday, 09.06.2015
18:33

Da li ima negde prenos ujutru?

avatar
Amar Zo
Tuesday, 09.06.2015
17:41

Ne verujem da ce on igrati na njegovom mestu