Jednog želi Zvezda, drugog Partizan - evo šta poručuju iz Vojvodine!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.12.2017.
20:44
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Vojvodina je juče angažovala odličnog trenera, mogu li da mu obezbede i kvalitetan tim bez obzira na interesovanja iz Zvezde i Partizana?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Novosadska Vojvodina je prvi deo sezone završila tek na osmom mestu, posle nekoliko promena trenera, ali i smene i u rukovodećem kadru.

U nastavku sezone će imati mnogo veće ambicije, plasman u Evropu je prioritet, a prvi korak ka tom cilju je i angažovanje novog šefa struke, Ilije Stolice.

Njegova promocija biće obavljena u ponedeljak, ali sada se postavlja pitanje sa kakvim će igračkim kadrom Stolica raspolagati.

Proteklih dana se pojavila vest da je Crvena zvezda zainteresovana za talentovanog defanzivca Ranka Veselinovića, dok je Partizan ''bacio oko'' na iskusnog Dušana Jovančića.

Na tu temu se u izjavi ''Novostima'' oglasio sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić koji je najavio jačanje igračkog kadra za nastavak sezone.

Prema tome, ''Lale'' se neće tek tako odreći svojih najboljih igrača, a kada je u pitanju konkretno Veselinović, na ''Karađorđu'' su isključivi - ne žele ni da razgovaraju o njegovom eventualnom odlasku.

''On je naša budućnost. Jesenas je potpisao prvi profesionalni ugovor, koji je u potpunosti u vlasništvu kluba što govori o nameri da se u njega maksimalno ulaže'', poručio je Drakulić.

Sa Jovančićem je situacija bitno drugačija, ističe mu ugovor u januaru, ali Vojvodina želi i njega da zadrži u svojim redovima.

''Naša želja je da produžimo ugovor. Razgovarali smo, zna da pravimo pojačanu ekipu, a ipak odluka je na njemu'', zaključio je Drakulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LoleRava
Monday, 25.12.2017
17:20

Je l se to sprema novi paket za Partizan kao svojevremeno Marko Nikolic ,plus,plus,plus....

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Sunday, 24.12.2017
21:50

Dolaze Markovic, Jovancic (nije klasican DMC, to me nervira), Petrovic (samo na pozajmicu, ne znam nista o klauzuli, zalim slucaj) i brat Gou, insajd informejsn LOL

avatar
Leipzig&Partizan
Sunday, 24.12.2017
22:51

Draźić i LB iz Brightona zaboravio sam kako se zove

avatar
Leipzig&Partizan
Monday, 25.12.2017
23:28

Nije nas covek,crnac neki,Gong se zove

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Monday, 25.12.2017
13:56

Bilo bi lepo da dodje Drazic, ali, Sulejmani je daleko bolja opcija i resenje. U Brajtonu nema nasih ljudi, ko bi to mogao da bude?:-D