Jeste li videli golove iz Celja? Partizanov novajlija se nije proslavio!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.07.2020.
11:02
Izvor: Sportske.net

Svojim greškama je značajno doprineo konačnom rezultatu, nepovoljnom po njegov sada već bivši tim.

NK Olimpija
NK Olimpija

Povezane vesti

Sinoć je okončano prvenstvo Slovenije, novi šampion je ekipa Celja, koja je u duelu sa direktnim konkurentom u borbi za titulu, ekipom Olimpije, igrala nerešeno, 2:2 na svom terenu.

Olimpiji je bila potrebna samo pobeda, a do nje Ljubljančani nisu došli, između ostalog, i zbog grešaka novog pojačanja Partizana, kamerunskog defanzivca Makija Banjaka.

To se pogotovo odnosi na prvi gol Celja u 34. minutu, kada je Banjak očajno reagovao i praktično poklonio loptu protivničkom igraču, a Kerin je potom zatresao mrežu gostiju.

Ni kod drugog gola ekipe Celja nije se proslavio, mada se sve brzo odigralo, ali utisak koji je sinoć ostavio ne uliva veliko poverenje pred dolazak u Partizan. Sećamo se i debakla Olimpije od ekipe Brava (0:5) pre mesec dana, kada je Banjak takođe imao početničke greške, pa je sve to jedno veliko upozorenje i znak da će u Partizanu dosta morati da rade sa Kameruncem kako bi povratio raniju formu zbog koje je i angažovan.
-
kosarka
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 23.07.2020
22:40

Imam osjecaj da je to novi Terminator.....

avatar
Osijek 51
Thursday, 23.07.2020
22:03

Svaki stoper iz nase lige je bolji od ovoga, bice skupa rezerva, a bilo bi pametnije da je to neko iz omladinske skole, vadice se godinu dana pricom kako nije prosao pripreme sa Partizanom..., neozbiljno...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 23.07.2020
12:26

Sramna akvizicija, Armagedon u najavi:-D