Jezive poruke fudbalerima Partizana, crno-beli sve prijavili policiji, oglasio se Ostojić

Autor: Darko Mitrović
subota 13.06.2020.
20:27
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Svašta se može videti na društvenim mrežama, ali sve je otišlo predaleko posle derbija.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana proslavili su pobedu nad Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije (1:0), ostvarenu u sredu u Humskoj golom Bibarsa Natha, ali raspoloženje crno-belima pokvariile su užasne, čak monstruozne poruke koje su na društvenim mrežama dobijali pojedini fudbaleri kluba iz Humske.

Na tom udaru pogotovo su se našli kapiten Partizana Vladimir Stojković, štoper Bojan Ostojić, kao i drugi golman Nemanja Stevanović.

Novinari su danas dobili na uvid sadržaj tih jezivih poruka, u kojima se najsurovije preti i deci Ostojića i Stojkovića.

Partizan je tokom dana sve prijavio policiji, Odeljenju za visokotehnološki kriminal, a večeras je na tu temu progovorio štoper Partizana Bojan Ostojić.

"Imam dosta prijatelja u Crvenoj zvezdi i družim se sa njihovim igračima, uvek sam ih poštovao i poštovaću ih, prethodni trener Zvezde Vladan Milojević mi je bio trener u Čukaričkom tri godine, jedni drugima smo čestitali na bitnim pobedama. Ja sam im čestitao kada su pobedili Salcburg i ušli u Ligu šampiona, pobedili Liverpul.

Ja njima ne mogu da poželim ništa loše, igrali smo zajedno u Čukaričkom, siguran sam da i oni meni ne žele ništa loše. Taj rivalitet navijača... razumem da me neko vređa u stilu 'ne znaš ništa', ali ova poruka je poremetila i mene i moje najbliže, dobre prijatelje, siagrače... Dobio sam i podršku od bivših igrača Crvene zvezde. Svima želim da se zahvalim na podršci",
rekao je Ostojić za klupsku televiziju.

Da sve bude šokantnije, poruke su, prema poslednjim informacijama, stizale od maloletnih osoba, osnovaca.

"Sad kad razmislim, meni je iskreno žao ko god da je to uradio. To je stvar kućnog vaspitanja, to se nosi iz kuće, roditelji su krivi za to. Ja ne znam kako oni odrastaju, da li imaju ljubav roditelja, znam koliko smo supruga i ja posvećeni našoj ćerkici. I zaista nam je ovo teško palo, videćemo šta će dalje da bude.

Ne znam čemu tolika mržnja, mi smo profesionalni fudbaleri, ne možemo svi da igramo za Zvezdu i Partizan, postoji taj derbi u kojem svi dajemo sve od sebe. Nijednom sportisti ovako nešto ne prija. Ja nikada nikome nisam želeo ništa loše, ni Zvezdi, poštujem ih",
jasan je bio Ostojić.

Sve je počelo posle nešto dužeg prekida u finišu derbija, kada se Ostojić požalio na povredu.

''Iskreno, nisam folirao, pomislio sam da su ligamenti u pitanju, što je najteža povreda u sportu. Srećom, Bogu hvala, nije ništa strašno'', dodao je Ostojić.
-
baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 14.06.2020
11:17

Jel je stvar vaspitanja da se bacakate zadnjih 30 minuta,umires,lezis nose te kola,gotova karijera,iznose te,a onda odjednom ulazis u nastavljas da igras?tvoj pogled govori sve,nema dalje da se prica

avatar
Nicklas Bendtner
Sunday, 14.06.2020
22:13

Mora da si mu i ti slao takve poruke. Pošto je rekao da su osnovci h pitanju.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 15.06.2020
08:12

Daj sledeci put da pustimo ovu komsinicu, gle sta im napravismo.
Najmlaadji od kompleksa prete nekim klanjem, ovi malo stariji izmislajju neke slike da opravdaju blamazu u zadnja cetri derbija, dok najstariji zabranjuju dan posle meca na nacionalnoj televiziji (jutarnji program) sportsku rubriku.

avatar
Dorotej
Sunday, 14.06.2020
10:49

Novinari ne spinujte za upravu Partizana. I igrači Zvezde dobijaju pretnje. Niko ne pominje da Partizan nije igrao zadnjih 30 minuta, Sadik je glavna tema. Stojković je uzeo 10 minuta, pretio javno Milunoviću pa nikom ništa. Ostojića sam cenio kao čestitog čoveka. S onim prenemaganjem me razočarao.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 15.06.2020
08:08

Kako nije igrao, kad zadnjih 30 minuta smo ozbiljnije ugrotili gol, nego vi koji niste ni sutnuli?

avatar
nenadnenad1234
Friday, 19.06.2020
08:15

Ostojic 3, Stojkovic oko 4, a utakmica prouduzena za 12 minuta, znaci sedam minuta koje su oduzeli nasi igraci su nadoknadjeni.

avatar
Dorotej
Wednesday, 17.06.2020
23:59

Ti mi odgovori koliko minuta su uzeli Ostojić i Stojković? A šanse su došle, jer su naši igrači zbog vašeg neviđenog prenemaganja i destrukcije izgubili glavu slabo vođeni sa klupe (Stankoviću bi rado video leđa, nije trener za Zvezdu).