Jojić: "Keln dolazi da napadne"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.12.2017.
14:10
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Bivši fudbaler Partizana Miloš Jojić najavio je da će ekipa Kelna napasti Crvenu zvezdu i pokušati da ostvari pobedu u koju veruju svi članovi poslednjeplasiranog tima Bundeslige.

Epa/Sascha Steinbach
Epa/Sascha Steinbach

Povezane vesti

Poslednjeplasirani tim nemačke Bundeslige u četvrtak gostuje na stadionu "Rajko Mitić", a utakmica Crvena zvezda - Keln predstavljaće direktan okršaj za drugu poziciju na tabeli.

Situacija je takva da oba tima pobedama rešavaju pitanje plasmana u narednu fazu, s tim što Zvezdi igra i remi u slučaju da BATE ne savlada Arsenal u Londonu.

Vezni fudbaler Kelna Miloš Jojić ističe da ekipa utakmicu u Beogradu dočekuje motivisana uprkos tome što joj u Bundesligi ne cvetaju ruže.

"Istina je da u ligi ne igramo dobro, borimo se grčevito za opstanak, dok smo u Evropi vezali dve pobede i imamo pred nama utakmicu koja nas vodi dalje. Svi ulazimo u meč motivisani, jer znamo da bi nam pobeda i prolaz doneli ono što nam je potrebno u ligi – samopouzdanje da bismo se izdigli sa dna", kazao je Jojić za "Žurnal".

Bivši fudbaler Partizana tvrdi da će "Jarčevi" doći u Beograd da napadnu i ostvare pobedu.

"U Beogradu možete da očekujete ofanzivan Keln, ali i organizovan. Dolazimo da napadnemo, da pobedimo ako je moguće, a mislim da jeste", dodao je Jojić.

Sa epitetom bivšeg fudbalera Partizana i junaka 144. "večitog" derbija koji je odlučio šampionsku titulu Miloš Jojić na "Marakani" može da očekuje specifičan doček.

"Ne razmišljam kako će da me dočekaju. Da dolazim na 'moj' stadion verovatno bih, ali ovako sam fokusiran isključivo na utakmicu i teren. Hoću da dam najviše što mogu za moju ekipu i navijače koji će doći u velikom broju u Beograd", zaključio je prvotimac Kelna.

Utakmica Crvena zvezda - Keln igra se u četvrtak od 21 čas na našem najvećem stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 06.12.2017
01:44

Malo ste mi nejasni svi vi koji ga peozivate jer koliko se secam utakmice u Kelnu, Jojic je bio mozda i najbolji igrac Kelna, imao i stativu ili dve od ukupno tri koje je Keln imao. Zvezda je bila bolja u prvom poluvremenu, ali je Keln bio daleko bolji u drugom gde Zvezda nije mogla pola da predje. Mozda je Zvezda i cuvala rezultat, ali definitivno je pobedila uz puno srece. BATE je trebala da pobedi u gostima, ali u Kelnu je trebala da izgubi. Malo ste prepotentni u komentarima, sacekajmo i taj cetvrtak.

avatar
Milan_89
Tuesday, 05.12.2017
17:12

Mogu samo da pokusaju kad ih ministar Savic spakuje u džep nece znati gde biju

avatar
Tuesday, 05.12.2017
16:15

Па нормално да морате да нападнете Јојићу (то вам је и једина нада), јер при оваквом стању ствари Звезда иде даље и не запиње ЊОЈ да напада !

avatar
Tuesday, 05.12.2017
15:40

Šta tebe interesuje, ionako nisi ni u prvih 18, možeš da uzmeš slobodan dan i prošetaš do partizanovog muzeja da vidiš toster iz 1966

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 05.12.2017
19:43

Kralju 😂😂😂

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 05.12.2017
19:47

12 igrača im je povređeno, verovatno će igrati Jojić.

avatar
svojnasvome
Tuesday, 05.12.2017
15:24

Jojicu ti im zavuci, dobijte ovo leglo lazi, za sve grobare

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 05.12.2017
15:14

Keln ce naravno da napada,to im je jedina opcija,samo to sa tobom nema veze jer ne igras.

avatar
Al(a)din
Tuesday, 05.12.2017
18:02

Ma isto mu dodje, igrao, ne igrao, niti su bolji ovi ostali, niti losiji od njega