Jokanov osvrt na uspešne godine, a šta je poželeo Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.06.2018.
23:10
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Trener novog premijerligaša Fulama govorio je danas za TV Partizan, tokom posete klubu iz Humske.

Screenshot, Youtube/Danas Conference Center
Screenshot, Youtube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Slaviša Jokanović je i kao igrač i kao trener ostavio dubok trag u Partizanu, pa su ga danas svi u klubu sa velikim zadovoljstvom dočekali prilikom njegove posete crno-belima.

Aktuelni strateg Fulama je sa ''Kotidžerima'' ostvario veliki uspeh ovog proleća, izborio je plasman u Premijer ligu, a u razgovoru sa Željkom Pantićem istakao je da je sve vreme osećao podršku koju ima iz Srbije.

''Znam da je mnogo ljudi sa naših prostora pratilo ceo Čempinšip i ta pozitivna energija je došla i do mene. Na kraju smo svi bili zadovoljni'', istakao je Jokanović.

Potom se osvrnuo na svoj trenerski početak, koji je vezan za Partizan i koji je obeležen duplim krunama.

''Partizan je taj koji mi je pružio šansu kao treneru početniku. Ja sam pokušao da vratim onoliko koliko sam u tom trenutku umeo i znao. Sećam se i pozitivnih stvari iz tog perioda i uvek mi je drago kad mogu da se vratim kući.

Ja sam došao posle uspešne sezone Miroslava Đukića, on je tada rešio da preuzme selekciju, Partizan nije imao neko rešenje sa velikom garancijom i ja sam bio trener koji je tu postavljen, jer sam imao neko ime u domaćem takmičenju i nekom karijerom u Evropi. Imao sam punu podršku kluba i tako je krenula ta moja avantura u trenerskim vodsama.

Posle je već bilo lakše, u fudbalu ima i pozitivnih i negativnih stvari, izdržao sam dugo u Partizanu, uspeo sam da osvojim te dve titule i da uvedem ekipu u Evropu. Rastali smo se, svako je otišao svojim putem, ali ja sam svih ovih godina pratio Partizanove rezultate'', izjavio je Jokanović.

Popularni Jokan je pre odlaska na Ostrvo radio i na Tajlandu i u izraelskom Makabiju, gde je takođe ostvario zapažene rezultate i trofeje.

''U Muangtonu je sada naš trener Radovan Ćurčić, u Makabiju je Vlada Ivić, pa i to valjda pokazuje da sam ostavio neki trag u tim klubovima'', podseća Jokanović.

Na kraju razugovora poželeo je Partizanu uspešnu sezonu, uspešniju od ove prethodne.

''Želim vam da pravite uspehe u ovom domaćem takmičenju, a u Evropi još veće nego prethodne godine i nadam se da ćemo svi zajedno biti uspešni u narednom periodu'', poručio je Jokanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Thursday, 07.06.2018
11:20

Gospodin i kao igrač i kao trener.

avatar
shandoofull
Thursday, 07.06.2018
10:45

Trenutno nas najperspektivniji trener,pratio sam fulham cele sezone igrali su kao tim iz top 5 PL i siguran sam da ce da ostavi dubok trag u engleskom fudbalu

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Wednesday, 06.06.2018
23:19

Jokan dobar trener,nadam se nekad i trener reprezentacije

avatar
Nedeljko Panic
Thursday, 07.06.2018
11:08

Da i ti pises nesto pozitivno o nekom ko je nekad igrao za PARTIZAN.

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Thursday, 07.06.2018
20:02

Ja uvek iskreno,to sto vama nekad smeta sta da ti kazem