Još jedan ''hladan tuš'' - Kraj Partizanovih nada?

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.08.2017.
22:00
Izvor: Sportske.net

Iako su, naizgled, više pokazali od domaćina, crno-beli još jednom kapitulirali i praktično šanse za plasman u plej-og kvalifikacija za LŠ sveli u domen teorije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Koliko god da smo verovali u Partizanov preokret, od 52. minuta to zaista izgleda kao ''nemoguća misija''.

Baš kao i u prvom poluvremenu, crno-beli su i na početku drugog pokušavali da izvrše pritisak pred golom domaćih, iznudili su i par kornera, ali bez izglednijih prilika.

A onda, jedan od retkih opasnijih ataka Atinjana koji im je opet doneo rezultat. Bila je to akcija po levoj strani, Kutris je odlično centrirao, lopta je preletela Lazara Ćirkovića i pogodila ''u trepavicu'' kapitena Fortunisa koji ovakvu priliku ne propušta - 2:1 za Olimpijakos.

Dakle, crno-belima opet treba još najmanje tri gola za prolaz dalje, ali...
 
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 03.08.2017
13:34

Jevtovic ne isprati svog, samo ga gleda kao mulac posle ispadanja iz vagona koje je vec dovoljno sramotno- Vulicevic okrece ledja kao po obicaju, ne razumem kako misli da tako izblokira, Cirkovic i Ostojic...

avatar
Wednesday, 02.08.2017
23:13

Naša zadnja linija:nGolman; 27 godina, celu karijeru u Banana Ligi SrbijenDesni bek; 32 godine, celu karijeru u Banana Ligi SrbijenLevi bek; 26 godina, celu karijeru u Banana Ligi SrbijenŠtoper desni: 25 godina, celu karijeru u Banana Ligi SrbijenŠtoper levi: 33 godine, celu karijeru u Banana Ligi SrbijenZadnji vezni (osigurač): 24 godine, celu karijeru u Banana Ligi SrbijennDakle naša zadnja linija, kičma tima, ima prosečno 28 godina i NULA minuta ozbiljnog fudbala tokom karijere. Toliko o našim šansama protiv bilo koje ozbiljne ekipe.nnŠta vredi što igraš ozbiljan fudbal i što imaš određeni kvalitet u navali kad im leđa čuva gomila livadara koji nisu -š- od školovan fudbaler.

avatar
Coaaa94
Wednesday, 02.08.2017
22:21

Ljudi,pogledajte Cirkovica,presmesno.. Drugi gol Olimpijakosa,odrazila bi se moja baba vise od njega,Milenkovic bi ono pokupio kao od sale..Jos jedan dokaz da ne vredi gurati nekoga kad ne zna,ne zna i kraj..

avatar
gmarkovic
Wednesday, 02.08.2017
22:13

Ma kakav kraj, Partizan je to. I dalje se veruje u prolaz😂😂😂😂nKoji amateri. Jang Bojs lagano izbaci D. Kijev. Ovi nikada nisu bili slabiji i trpaju samo tako.