Jovančić objasnio šta je Zvezdin najjači adut pred Salcburg

Autor: Darko Mitrović
petak 17.08.2018.
17:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Imaju li Austrijanci odgovor?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Još četiri dana ostalo je do prve utakmice plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona, između Crvene zvezde i austrijskog Salcburga, a atmosfera u ekipi Vladana Milojevića se polako zagreva.

Vezista Dušan Jovančić bio je Milojevićevo iznenađenje u sastavu u prošloj utakmici protiv Spartaka u Trnavi, baš kao i brzonogi Veljko Simić, i upravo u tome Jovančić vidi Zvezdinu snagu ove sezone.

''Uveren sam da naš protivnik neće moći tako lako da pročita našu igru. Imamo veliki broj fantastičnih igrača i šef može potpuno da se osloni na svakog.

To se videlo kada smo na terenu Simić i ja iznenadili Spartak, nisu nas očekivali u takvom sastavu i to nam je dosta pomoglo da ih pobedimo.

Zato znam da ni ekipi Salcburga neće biti lako sa nama, ko god da se nađe na terenu daće poslednji atom snage da pobedimo. Važno je da ostvarimo povoljan rezultat u Beogradu pa da rešimo na gostujućem terenu pitanje pobednika i da ostvarimo san svih Zvezdaša'', objašnjava Jovančić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Zbog kazne od strane UEFA, Zvezda će Austrijance dočekati pred praznim tribinama, ali Jovančić uverava da će se crveno-bli i sa tim problemom uspešno izboriti.

''Možda neće biti navijača na tribinama, ali mi znamo da su oni uvek uz nas.

Imao sam prilike od početka sezone da se uverim da oni i na gostujućem terenu navijaju i bodre nas kao da smo domaćini. Još jednom bih se zahvalio svim našim navijačima za fenomenalnu podršku i slavlje posle pobede nad Spartakom.

To su za svakog fudbalera najlepši momenti. Taj osećaj i sve emocije koje se vide na fotografijama sa slavlja su nešto što nas sve tera da idemo dalje i da se borimo još više'', zaključio je Jovančić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 17.08.2018
23:12

Најјачи Звездин адут је Доктор фудбала Владан Милојевић.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 17.08.2018
19:56

Zvezdin najveci adut ce biti ako UEFA prihvati zalbu na razmatranje jer tako bi kupili na vremenu i protiv Salcburga igrali pred punom Marakanom.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 17.08.2018
23:13

Тешко да ће тако бити.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 17.08.2018
19:16

Zvezdina je prednost to sto je mnogo veci klub od tog Salcburga bez obzira sto je on mnogo bogatiji klub.