Joveljić: "Mladi željni dokazivanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.06.2017.
23:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić kazao je da je jako zadovoljan načinom rada kod novog trenera, kao i da je na mladim igračima da se prikažu u što boljem svetlu ne bi li dobili priliku da igraju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tekuće pripreme za novu sezonu fudbaleri Crvene zvezde obavljaju na Zlatiboru, a među mladim igračima koji će pokušati da se dokažu pred novim trenerom nalazi se i Dejan Joveljić.

Omladinac crveno-belih treći put ide na pripreme sa prvim timom ali je prvi put u prilici da radi sa novim šefom struke čijim je radom jako zadovoljan.

"Odlično se radi ovih tri dana, ekipa je dosta motivisana. Do sada smo dosta radili sa loptom ali i na taktici. Milojević je stvarno dobar trener i odlično radi sa nama mlađima, a ima nas dosta na ovim pripremama" rekao je Joveljić za klupski sajt.

Momak rođen u Bijeljini nedavno je uvršten među 60 najperspektivnijih mladih igrača na svetu od strane italijanskog "Tutosporta", ali Joveljić nema dilemu da tek treba da se dokaže i izbori za poverenje trenera.

"Na nama je da damo svoj maksimum jer smo mladi i željni dokazivanja. Na šefu je da odluči da li ćemo dobiti šansu" zaključio je Joveljić.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu popodne su radili na taktici, a ponovo je bilo igre na dva gola, na skraćenom terenu. Ekipa ostaje na Zlatiboru do 24. juna kada se vraća u Beograd i počinje završne pripreme za prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Thursday, 15.06.2017
07:44

Jednačina je veoma jednostavna. Najveća zarada za klub je prodaja dobrog mladog igrača (dokazano više puta pre svega u Dinamu iz Zagreba, ali i u partizanu, sada Monaku...). Dakle, ako uprava Zvezde uopšte ima nameru da smanji dug, mora gurati u vatru klince poput Joveljića. Takođe je jednostavna i druga računica - sa klincima nema kombinacija kao sa Fibelom, Onjilom, Edsonom, Parkerom...

avatar
Srki987
Thursday, 15.06.2017
12:40

U deci je spas, slažem se!