Jović: "Biće dobro, samo da dam jedan gol..."

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 09.02.2015.
13:38
Izvor: Sportske.net

Mladost u liku Luke Jovića na sebi trpi veliki pritisak očekivanja javnosti. samo da postigne jedan gol, sve će biti lakše.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Luka Jović vredno radi na pripremama u Turskoj, uživa sa svojim saigračima i priprema se za nastava sezone.

U jesenjem delu ga je mučila neefikasnost, kao i ceo tim,  nakon odigrane polusezone on sa velikim iskustvom ulazi u naredne izazove.

"Svakako da je lakše sad igrati nakon jedne odigrane polusezone. Navijači mogu da očekuju bolje partije od mene, mislim da ću bolje odigrati. Fizički sam se dobro spremio, što nije bio slučaj jesenas."

"Nastaviću da radim na realizaciji i kada se vratimo u Beograd, kako bih dao što više golova. Minimalno pet (smeh), ali koliko god da dam, biče dobro, samo da dam jedan početni, pa ćemo da vidimo za dalje. Imao sam priliku i protiv Metalista u 90. minutu, pokušao sam da iznenadim golmana, ali nisam uspeo"
, rekao je Jović.

Dobio je mladi napadač oštru konkurenciju u napadu, pohvalio je svoje nove kolege, raduje se radu sa njima.

"Salami nije proveo puno vremena sa nama, ali mislim da može da bude dobro pojačanje, samo je potrebno da se sa njim radi. Petar Orlandić je tek stigao, a mislim da je Parker dobro pojačanje, jer se dobro slažemo.", istakao je napadač crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 09.02.2015
15:17

Navijaci mogu da ocekuju bolje partije, a jok, mozda mozes gore od onoga sto si pokazao?? Jovicu, ti si novinarski igrac, tj novinarske zvezda. Ti imas loptu u nogama, to nije sporno ali si ti toliko daleko od pravog golgetera isto koliko sam ja u ovom trenutku daleko od Amerike. Ruku na srce, nemas ti ni sa kim da igras a nemas ni ko da te necemu nauci, jednostavno nemate tim, nemate trenera, nemate upravu a drzava ne moze sve sama, ipak treba imati neki minimum.