Jovičić otkrio Zvezdin najjači adut pred gostovanje Liverpulu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.10.2018.
20:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Neumorni vezista šampiona Srbije otkrio je šta će biti najveća snaga crveno-belih na gostovanju favorizovanom Liverpulu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije uspešno je preskočio prve dve prepreke nakon oktobarske reprezentativne pauze, ali nakon Dinama i Rada sledi mnogo veći izazov.

"Od kada je trener Milojević preuzeo ovu ekipu svi se vodimo filozofijom da je prva naredna utakmica najbitnija. Do sada smo bili perokupirani domaćim prvenstvom i Kupom, tako da smo sada potpuno fokusirani na utakmicu sa Liverpulom", počinje priču vezista Crvene zvezde Branko Jovičić.

Zvezda će u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona odmeriti snage sa ekipom prošlosezonskim finalistom elitnog takmičenja.

"Ne treba mnogo da pričamo o tom meču, svi znamo o kakvoj se ekipi radi i kakve rezultate oni beleže u poslednje vreme u Premijer ligi. Igrati u Ligi šampiona je izuzetna čast za svakog fudbalera, trudićemo se da se predstavimo u što boljem svetlu", rekao je Jovičić.

Zvezda je loše prošla na prethodnom gostovanju u Ligi šampiona. Poraz od Pari Sen Žermena bio je ubedljiv, a sigurno da je traga na igrače ostavilo i sve što se prethodnih dana pisalo vezano za navodnu "nameštaljku" na "Parku Prinčeva".

"Liverpul ima odlične individualce, njihovi fudbaleri vrede po sto milion evra, ali naša snaga leži u zajedništvu, moramo kao tim dobro da odigramo. Svi znamo da je fudbal kolektivni sport i ako ekipno odigramo dobro i kompaktno kao što umemo, verujem da neće biti mnogo problema", poručio je Jovičić.

Posebna vrsta motivacije za ovakve utakmice neće biti potrebna.

"Živimo za ovakve utakmice i, od kada smo se okupili prošle sezone, pričamo o Ligi šampiona. Ne treba nam poseban motiv pred ovu utakmicu, sve ovo vreme radimo vredno i naporno kako bismo došli do nivoa gde se takmičimo sa najboljima. Sanjali smo Ligu šampiona i sada kada nam se taj san ostvario motivacija nam je na najvišem mogućem nivou", zaključio je vezni fudbaler Crvene zvezde.

Utakmica 3. kola Grupe C Lige šampiona između Liverpula i Crvene zvezde igra se u sredu, 24. oktobra sa početkom od 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Meepo
Monday, 22.10.2018
00:45

Zaboravio sam Liverpool nema zajednistvo...

avatar
svojnasvome
Sunday, 21.10.2018
21:14

Da, nece biti problema.....

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 21.10.2018
20:41

i za mec sa psz-om je isto pricao...liverpul posle poraza ima imperativ pobede