Jovičić se izvinio u Gobeljićevo ime: ''Nije on to namerno...''

Autor: Beta Beta
sreda 17.07.2019.
00:28
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da je najvažnije da je njegova ekipa večeras izborila plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i izvinio se u ime Marka Gobeljića zbog nesmotrenog starta.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da je najvažnije da je njegova ekipa večeras izborila plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i izvinio se u ime Marka Gobeljića zbog nesmotrenog starta.

"Najbitnije je da smo prošli. Odlično smo otvorili, ali nas je potom potreslo što smo ostali bez Gobeljića. Izvinio bih se svima u Gobeljićevo ime. Nije on to namerno. Izvinjavam se celom timu Suduve", rekao je Jovičić novinarima posle utakmice.

Zvezda se plasirala u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je u revanšu pobedila Suduvu sa 2:1, a posle 0:0 u prvoj utakmici.

Utakmicu je izmedju ostalog obeležio i grub start Marka Gobeljića nad protivničkim fudbalerom kojem je slomljena noga.

"Imali smo dozu pritiska, ali je najvažnije da smo prošli... Teško je ponoviti uspeh od prošle godine, ali daćemo sve od sebe", rekao je Jovičić.

Navijači Zvezde su tokom utakmice pružili podršku Siniši Mihajloviću, obolelom od leukemije, i Ognjenu Kuzmiću koji je teško povredjen u saobraćajnoj nesreći.

"Izuzetni sportisti, obeležili su deo Zvezdine prošlosti. To su veliki borci i nadam se da će izdržati", rekao je Jovičić.

Doskorašnji kapiten Zvezde Vujadin Savić karijeru će nastaviti u Apoelu.

"Bio je pravi vođa, pravi sportista. Verujem da će sa istim uspehom igrati i u Apoelu", rekao je Jovičić.

Strelac drugog gola na večerašnjem meču Marko Marin kazao je da je njegova ekipa odlično ušla u meč i da se odmah videlo da želi da brzo reši pitanje pobednika.

"Pravili smo šanse u kontinuitetu i slavili. Ben i Boaći su odlična kombinacija, lepo je igrati sa njima... Bila ovo moja dobra partija, ali ne najbolja u Zvezdi. Najvažnije je da smo bili dobri kao tim", rekao je Marin.

I Marin je uputio podršku Mihajloviću i Kuzmiću.

"Bitno je da im dajemo pozitivnu energiju i da ćemo im pomoći. Nadam se da će iz svega izaći kao pobednici", rekao je Marin.

On je naveo da njegovoj ekipi mnogo znači podrška navijača i dodao da se nada da će biti dobra atmosfera i protiv Helsinkija.

Zvezda će u subotu igrati protiv Javora na početku Super lige Srbije, dok je duel sa Helsinkijem na programu u sredu sledeće nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 17.07.2019
09:47

Nije se okrenuo da pogleda kako je čovek. Slepac običan, bez mozga. "Gardista", čuj, molim te. Imamo i mi "Drinčića" u timu, vidim ja.

avatar
Alexjanko
Wednesday, 17.07.2019
08:44

Gobeljic je sportski a verovatno i uopste u zivotu naivan,sirov..Stratovati na centru bez opasnosti ovako grubo je dokaz za to.Mislim da je najvece pitanje zasto je on uopste igrao pored Stojkovica ????

avatar
svojnasvome
Wednesday, 17.07.2019
08:19

Ni ti po inteligenciji nisi daleko od njega....ne nije namerno, a sta je ocekivao od stara s dve noge u predelu kolena.....sta je hteo sa tim???

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.07.2019
06:37

Nema sta da se izvinjavas u njegovo ime jer za onako nepromisljen start ne postoji izvinjenje. Ono je stvarno bilo van svake pameti, divljackim startom polomi coveka zbog nicega.