JSL - Goleada u Kragujevcu, pobeda Voše, preokret Voždovca...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.12.2014.
15:18
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo je bilo u današnjim mečevima poslednjeg jesenjeg, ukupno 15. kola Superlige, a najviše uzbuđenja i golova viđeno je, za divno čudo, u Kragujevcu, gde su domaći i pored čak tri postignuta gola, ostali bez ijednog boda.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Samo tri gola postigli su Kragujevčani u prethodnih 14 mečeva u Superligi, da bi danas, u meču protiv Vojvodine, uspeli da dupliraju tu brojku.

Ipak, to im je slaba uteha, pošto su sva tri boda ''otputovala'' u Novi Sad, a Vojvodina je na kraju slavila sa 4-3.

Vojvodina je najavila trijumf golovima Gaćinovića u prvom poluvremenu, nadu Kragujevčanima je vratio Arsić u 41. minutu, da bi u poslednjim trenucima prvog poluvremena Ivanić povisio na 1-3.

Međutim, šok za goste u uvodnim minutima drugog poluvremena. Prvo autogol Ivanića u 54. minutu, da bi dva minuta kasnije Tiodorović izjednačio na 3-3!

Ali, domaći tim nije uspeo da sačuva ovaj rezultat, a Ivanić se za autogol iskupio još jednim, odlučujućim golom u finišu za konačnih 3-4!

Uzbudljivo i na Voždovcu, gde su ''Zmajevi'' preokretom u drugom poluvremenu uspeli da savladaju niški Radnički sa 2-1. Gol odluke postigao je Babović u nadoknadi vremena iz penala, a Voždovčani su tako na najbolji način priveli kraju jesenji deo sezone, posle plasmana u polufinale Kupa.

Doduše, ostaje im da odigraju još onaj odloženi meč protivb Novog Pazara.

Pobedu na gostovanju ostvario je Napredak, koji je golom Ndiajea savladao Rad u Beogradu, dok je Čukarički tek u finišu sa dva gola slomio otpor Spartaka - 2:0.

U Pećincima nije bilo golova, a bodove su podelili i OFK Beograd i Jagodina na Karaburmi - 1:1. ''Romantičari'' su dugo vodili golom Gajića, ali je u finišu Đorđe Šušnjar doneo bod Jagodincima.

Podsetimo, Zvezda je u Lučanima igrala 1-1 protiv Mladosti, a Partizan i Borac danas zatvaraju 15. kolo od 15 časova u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke