JSL - Nemaju 'Čuku' za titulu, "Građevinari" su hit!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.03.2015.
15:29
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Borca prekinuli su pobedonosnu seriju Čukaričkog osvojivši bod na Banovom Brdu, pa nakon 18. kola još samo jedna ekipa ima stoprocentan učinak u prolećnom delu sezone.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Utakmicama 18. kola zakazanim za subotu od 13 časova i 30 minuta nastavljeno je takmičenje u okviru Jelen Superlige.

Sve oči ovog popodneva bile su uprte na stadion Čukaričkog na Banovom Brdu gde je trećeplasirana ekipa domaćeg šampionata ugostila čačanski Borac. "Brđani" su u subotu "jurili" petu vezanu pobedu u domaćem šampionatu što je bio test za izabranike Vladana Milojevića koje su mnogi okarakterisali kao pretendente na titulu.

Uz mnogo muke i majstoriju kapitena Igora Matića Čukarički je stigao do prednosti u 50. minutu ali je Uroš Đenić samo 15 minuta kasnije poravnao rezultat iz prve prilike koju su gosti stvorili na današnjoj utakmici.

Asistent kod izjednačujućeg gola bio je Rade Krunić, momak koji je zimus stigao u Čačak posle mnogo peripetija.

Na taj način "Zebre" su odolele na Banovom Brdu i osvojile četvrti bod u prolećnom delu sezone, dok je Čukarički posle četiri vezana trijumfa zaustavljen pa će Vojvodina u slučaju trijumfa nad Crvenom zvezdom preskočiti "Brđane".

Apsolutni hit prolećnog dela sezone za sada predstavljaju fudbaleri Rada koji su u malom gradskom derbiju na Banjici savladali Voždovac rezultatom 2:0 (0:0).

Pred praznim tribinama "Građevinari" su stigli do treće uzastopne pobede u prolećnom delu sezone a golove za ekipu Milana Milanovića postigli su Veselinović (56) i Simić (93).

Dobru igru i povoljne rezultate u duelima sa "večitim rivalima" fudbaleri Radničkog iz Niša danas su pretočili u prvi trijumf u prolećnom delu sezone.

Malobrojni navijači Radničkog koji su se danas okupili na "Čairu" prisustvovali su minimalnoj pobedi domaćeg tima u duelu sa ekipom Jagodine a jedini pogodak na meču postigao je Pavle Popara.

Radnički 1923 iz Kragujevca dugo je imao prednost u duelu sa Novim Pazarom ali su gosti odneli bod sa "Čika Dače" zahvaljujući izjednačujućem pogotku koji je Vladimir Radivojević postigao deset minuta pre kraja.

Goleada je viđena u Lučanima gde je zablistao Patrik Eze Frajdej ali o tome više možete pročitati OVDE!

Rezultati 18. kola JSL:

Čukarički - Borac 1:1 (0:0)
/50' Matić - 66' Đerić/

Rad - Voždovac 2:0 (0:0)

/56' Veselinović, 93' Simić/

Radnički 1923 - Novi Pazar 1:1 (1:0)
/3' Milovanović - 78' Radivojević/

Mladost - Spartak 3:2 (2:0)
/8', 24' i 59' Frajdej - 76' i 81' Ivanović/

Radnički - Jagodina 1:0 (1:0)
/5' Popara/

od 17.00
Donji Srem - Partizan

od 18.00
Crvena zvezda - Vojvodina

u nedelju od 14.30
OFK Beograd - Napredak

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke