JSL - Voša noći na čelu tabele!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.10.2014.
21:29
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine nastavili su da pružaju sjajne partije u domaćem šampionatu pa posle nekompletnog desetog kola JSL zauzimaju lidersku poziciju na tabeli.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Dugo smo čekali da FK Vojvodina u kontinuitetu beleži dobre rezultate i da na taj način učini prvenstvo zanimljivijim, a kako sada stoje stvari postoje svi preduslovi da Novosađani pomrse račune "večitima".

Fudbaleri Vojvodine savladali su večeras na stadionu "Karađorđe" ekipu Voždovca rezultatom 3:0 (2:0) u okviru 10. kola Jelen Superlige čime su preskočili Partizan na čelu tabele i zaposeli lidersku poziciju.

Pola sata igre bilo je potrebno Novosađanima da otvore vrata gola Nemanje Supića a prvi je pogodio Lazar Veselinović sa bele tačke.

Do odlaska na odmor Mijat Gaćinović duplira prednost Vojvodine i trasira put ka osmoj pobedi novosadske "Stare dame" u tekućoj sezoni.

Kao šlag na tortu došao je pogodak mladog Luke Lukovića koji je u 50. minutu zamenio Gaćinovića a dva minuta kasnije postavio konačnih 3:0 za ekipu Zorana Marića.

Vojvodina je na taj način izbila na čelo tabele sa 25 osvojenih bodova ali i dve utakmice više u odnosu na drugoplasirani Partizan koji u nedelju gostuje Jagodini.

U narednom kolu Vojvodina odlazi u goste Partizanu i to će u pravom smislu reči biti derbi dveju najboljih ekipa domaćeg šampionata.

Večeras je pored duela u Novom Sadu odigrana i utakmica u Kruševcu gde je Napredak pretrpeo poraz u duelu sa Novim Pazarom. Strelac pobedonosnog gola za goste bio je Nemanja Janičić, fudbaler domaće ekipe koji je loptu smestio u sopstvenu mrežu.

Poslednja utakmica 10. kola JSL igra se u nedelju od 17 časova na "Gradskom stadionu u Jagodini. Sastaju se Jagodina i Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke