Kad Advokat podvikne...

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.10.2014.
23:17
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativci pripremaju se za duele sa Jermenijom i Albanijom a današnji trening pokazao je kako autoritet koji uživa Dik Advokat deluje na igrače.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativci Srbije u utorak su odradili prvi trening uoči subotnjeg duela sa Jermenijom na startu kvalifikacija za EURO 2016. u Francuskoj.

Holandski stručnjak koji se nalazi na kormilu "A" selekcije danas je pojedinim fudbalerima na treningu morao da podvikne kako bi se uozbiljili i radili u skladu sa svojim kvalitetom.

"Ma, ne možeš da promašiš takav zicer, to je nedopustivo" razgoropadio se Advokat nakon jednog od promašaja Filipa Đuričića.

Poštede nije bilo ni za Raću Petrovića kojem je zamereno dodavanje ispred protivničkog gola.

"Petroviću, nema dodavanja ispred gola, gledaj samo gol... Suština fudbala je da prebacite loptu preko linije. Ne komplikujte..." vikao je Advokat.

Advokatove kritike dale su rezultata u nastavku treninga, pošto Vladimir Stojković i Željko Brkić kasnije nisu imali rešenje za raspucane "Orlove".

Nadajmo se da će u subotu Advokatove primedbe odzvanjati igračima u glavi i naterati ih da budu najbolji u odsudnim trenucima.

Srbija prvi kvalifikacioni meč u grupi "I" igra u subotu od 18 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke