''Kad, ako ne sad?'' Vreme je za Joveljića?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.03.2018.
21:52
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Mladi Zvezdin napadač strpljivo čeka šansu, hoće li je dobiti posle Boaćijevog odlaska?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tokom zimskih priprema bilo je primetno da postoji velika gužva u Zvezdinom napadu. Za mesto u timu borili su se Ričmond Boaći, Aleksandar Pešić, Milan Pavkov, El Fardu Ben i najmlađi od njih - Dejan Joveljić.

U međuvremenu, Pavkov se vratio na pozajmicu u Radnički iz Niša, a juče je Ričmond Boaći ozvaničio transfer u kineski Đangsu, pa je od napadača u Zvezdi ostao trio Pešić-Ben-Joveljić.

Za sada su Pešić i Ben u prvom planu, ali nekadašnji napadač Crvene zvezde Mihajlo Pjanović smatra da je pravo vreme da i Joveljić dobije ozbiljniju priliku da zaigra u nastavku sezone.

''Zašto da ne? Kad će mu dati šansu ako neće sad? Imaju 11 bodova više, Crvena zvezda je blizu osvajanja prvenstva. Tom momku bi mnogo više značilo nekoliko utakmica u seniorskoj konkurenciji nego da odigra drugi deo lige u omladinskoj ligi. Zašto ga polako ne pripremati za prvi tim, jer koliko znam, Joveljić je projektovan kao budućnost kluba'', objašnjava Pjanović u izjavi za ''Kurir''.

Podsetimo, Joveljić je jesenas briljirao u Omladinskoj ligi Srbije, nemilosrdno je tresao mreže, postigao čak 33 gola i pokazao da je prerastao taj nivo takmičenja. Priključenje prvom timu tokom priprema bila je nagrada za takve partije, ali sada bi već moglo da bude vreme i za novi Joveljićev korak napred.

''Uvek sam za to da mladi igrači što ranije dođu do prvog tima i dobiju šansu. Svaki trening sa starijima mnogo znači, to govorim iz ličnog iskustva'', uverava Pjanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos90
Saturday, 03.03.2018
08:54

Da nije izmišljen play off mnogo više prostora bi bilo za mlade igrace.

avatar
indija durot
Friday, 02.03.2018
10:19

Kad god resimo neku tekmu ranije treba ga ubaciti bar 20 minuta...Na marakani moze neku slobodno i da pocne,i ovako cemo zgaziti sve a njemu svaki minut,gol,asistencija podizu samopouzdanje ali i cenu.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Thursday, 01.03.2018
23:40

I ja mislim dabi Joveljicu trebalo dati sansu, ali Miloje najbolje zna sta radi.