Kahriman pokupio Nojerove "fore"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.11.2015.
20:36
Izvor: Sportske.net

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman nije imao mnogo posla u susretu sa Metalcem ali je u nekoliko navrata pravovremenim istrčavanjima sprečavao protivničke igrače da dođu do izglednih prilika za postizanje gola.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije savladao je Metalac u okviru 17. kola Superlige Srbije rezultatom 2:0 što znači da je Damir Kahriman šesti put na deset utakmica u domaćem šampionatu sačuvao svoju mrežu.

Večeras Metalac nije imao većih prilika da ugrozi gol Crvene zvezde ali je Damir Kahriman i pored toga uspeo da se istakne.

Kako su se gosti opredelili da zatvorenom igrom dođu do pozitivnog rezultata i ugroze protivnički gol iz kontranapada, uloga golmana Crvene zvezde bila je izuzetno bitna u takvim okolnostima.

Dva puta je tokom prvog poluvremena Damir Kahriman istrčavao do 30 metara od svoje gol linije kako bi u maniru "libera" otklanjao opasnost čime je sprečavao goste da se nađu u izglednim pozicijama za postizanje pogotka.

Tokom drugog poluvremena sve lopte koje su išle u šesnaesterac Kahriman je pravovremeno skupljao i tako još jednom dokazao da se nalazi u dobroj formi koja mu je omogućila povratak u nacionalni tim.

Дамир Кахриман истрчавао до 30 метара као Мануел Нојер!

Posted by Супер Лига on субота 7. новембар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Sunday, 08.11.2015
12:22

Kahriman odlicno cita igru sto mnogi golmani nisu u stanju. Bravo za naseg Nojera.

avatar
Делија_момак
Saturday, 07.11.2015
23:49

Браво, мајсторе! Свака ти част! Не памтим кад је неки наш голман овако излетао :-D Био сам скептичан у вези њега и да ли ће успети да надомести одлазак капитена у Макаби али показао је да је одличан голман!

avatar
SAB
Saturday, 07.11.2015
22:24

sta ako neki golman uradi tako nesto znaci da je to nojerova fora a? pa fudbal nije izmisljen kad je nojer krenuo da se bavi fudbalom, to je i pre nojera postojalo, samo sto neki vise neki manje koriste.

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Sunday, 08.11.2015
10:04

druze, svatices jednog dana

avatar
Robert Lewandowski 9
Saturday, 07.11.2015
21:42

Nisam znao da je Zvezda kupila Nojera