Kajeviću prija zima, presudio Zemuncima

Autor: Beta Beta
utorak 05.12.2017.
23:40
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević rekao je danas da je pobeda protiv Zemuna veoma bitna za njegovu ekipu, jer je tako tim s Banovog brda ostao u konkurenciji sa ostalim ekipama iz vrha tabele.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Čukarički je juče sa 4:1 posle preokreta pobedio Zemun u 20. kolu Super lige Srbije, a Kajević je bio dvostruki strelac.

"Jako bitna utakmica protiv Zemuna za nas da ostanemo u konkurenciji sa ostalim ekipama iz vrha tabele. Odlično je igrao ceo tim juče, drago mi je što sam postigao dva pogotka i mislim da smo pokazali da smo odlično pripremljeni", rekao je Kajević za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog danas su imali trening oporavka i prema rečima Kajevića umor im neće biti problem da sa istom energijom odigraju preostala dva kola jesenjeg dela sezone.

"Predstoje nam još dve nimalo lake utakmice do kraja. Prvo gostovanje Radničkom iz Niša, gde će protivnik naravno učiniti sve da nas pobedi. Međutim, uz fer suđenje verujem u svoju ekipu i nadam se novim bodovima", kazao je Kajević.

Na konstataciju da je teže igrati na niskim temperaturama i da li o tome razmišlja tokom utakmice, Kajević je rekao da je hladnoća nebitna.

"Vremenski uslovi su manje-više nebitni. Mi smo profesionalci i navikli smo na to. Kad krene utakmica fokusiraš se na igru i lakše sve podnosiš", rekao je 27-godišnji fudbaler.

Čukarički ima 35 bodova i deli četvrto mesto na tabeli sa Voždovcem, a treći je Spartak sa bodom više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke