Kakav Milan stiže u Beograd? Ovo su možda dobre vesti za Zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 12.02.2021.
13:06
Izvor: Sportske.net

Prvi meč narednog četvrtka igra se od 18.55.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Crvenu zvezdu narednog četvrtka čeka prva od dve utakmice druge runde Lige Evrope kada će u Beogradu gostovati Milan.

Lider Serije A nalazi se u odličnoj formi koju žele da nastave u Seriji A, dok je evropsko takmičenja ipak u drugom planu, sudeći po italijanskim medijima.

Naime, Sportmediaset prenosi da je Stefano Pioli odlučio da odmori nekoliko ponajboljih igrača "rosonera" pred beogradski duel uključujući Zlatana Ibrahimovića, Tea Ernandeza, Điđija Donarumu, a možda i Rebića, Benasera i Salemakersa.

Milan će pred put u Beograd odigrati meč Serije A sa Specijom gde će pomenuti igrači nastupiti, pa bi posle odmora od obaveza u Ligi Evrope trebalo da budu spremni za veliki derbi sa Interom tri dana posle Crvene zvezde.

Pioli će odluku o odmaranju istaknutih pojedinaca u revanšu sa "crveno-belima" u Milanu doneti nakon prvog meča.

U slučaju povoljnog rezultata, treba očekivati kombinovani sastav i na San Siru, ali...

Treba prvo pobediti na beogradskoj Marakani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas.forever
Friday, 12.02.2021
15:51

Kakav god da stigne mi sve već znamo. Kako se utakmica bude bližila tako će Zvezdine šanse u medijima rasti i utakmica će postajati sve značajnija. U svakom slučaju Zvezda će biti bolja bez obzira na rezultat (makar on bio 1:9), naravno neće imati sreće, lošiji Milan će sve svoje šanse iskoristiti, Zvezda neće... ali da je kod 0:0 ili 0:1 ušla u gol ona lopta ovoga ili onoga Zvezdinog igrača druga priča bi to bila... a tek onaj penal što sudija nije svirao za Zvezdu, to nas je saseklo. Zvezdini momci će svakako zaslužiti sve čestitke za izuzetnu borbenost i vrhunsku prikazanu igru, a nama će ostati tuga zato što je Zvezda nezasluženo ispala.