Kakav odgovor Zvezdi, Boaćijeva poruka će oduševiti "delije"!

Autor: Ivan Cvetković
Thursday 14.01.2021
11:50
Izvor: Sportske.net

Emotivan rastanak na kraju.

Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda se i zvanično oprostila od Ričmonda Boaćija na društvenim mrežama, a ubrzo je stigao i veoma srdačan odgovor od strane napadača iz Gane.

"Kakvo neverovatno putovanje sa jednim od najboljih klubova za koje sam igrao. Sad kad se selim iz prave porodice poput ove, ne mogu da odem u tišini, već hoću da pokažem ljubav i koliko cenim sve što mi je učinilo posebnim život u Zvezdi.

Veoma veliku zahvalnost dugujem Miodragu Božoviću koji me je tražio. Neverovatan trener. Ili treneru za ‘ševe’ koji mi je pomogao da više postižem golove igrajući šest na dva. Vladan Milojević je bio izvanredan i o njemu imam mnogo priča i pozdravljam ga ovim putem. Svoju priču ovde završio sam uz jednog od najboljih fudbalera u istoriji, ratnika, trenera koji forsira i mlade i iskusne igrače, pokreće ih i motiviše da dostignu nivo na kom treba da budu - pozdravljam i Dekija.

Pozdravljam sve koji podržavaju i vole Zvezdu, a vaš brat Boćko je dao sebi vremena da se zahvali svima u Srbiji i Zvezdi za svu ljubav i brigu koju ste mi pružali, čak i u vreme povreda. Hvala svima, Bog blagoslovio Ganu i Srbiju", napisao je Boaći na društvenim mrežama.

Za Crvenu zvezdu je nastupao u dva navrata, prvo od 2017. do februara 2018. godine, a drugi put šest meseci kasnije sve do decembra kada mu je istekao ugovor sa srpskim timom.

Kao naredna potencijalna destijacija spominjala se Engleska, konkretno član Čempionšipa Šefild venzdej.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.