Kako će Partizan bez Evertona - Neko drugi u tandemu sa Jevtovićem, ili...?

Autor: Darko Mitrović
subota 27.01.2018.
12:31
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ako i Jevtović uopšte ostane do kraja zimskog prelaznog roka...

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Naravno, navijači pre svega očekuju pojačanja, ali i neka pitanja oko odlazaka nisu još uvek rešena u Partizanu.

Pisali smo jutros o ''slučaju Tavamba'', a posle odlaska Evertona Luiza, Partizan bi mogao da ostane i bez još jednog defanzivnog veznog igrača ove zime.

U pitanju je Marko Jevtović, za koga postoji interesovanje i iz Poljske i iz Rusije. Iz njegove izjave današnjem ''Žurnalu'', utisak je da mu je bliža ova druga opcija, a potajno se nada i - trećoj.

''Prelazni rok je živa stvar, svašta može da se dogodi preko noći. I dalje sam igrač Partizana i razmišljam isključivo o Plzenju.

Ne znam mnogo o ponudi Leha... Znam za neke druge stvari, mada, gde ima dima, ima i vatre.

Bili su u opticaju Rubin, UFA i CSKA, ali ranije. Igrao sam u Rusiji, za Dinamo iz Moskve, znam jezik, verovatno bih se lako uklopio... Gledam i ka Zapadu!'', otkrio je Jevtović.

-Govoreći o svom doskorašnjem saigraču Evertonu Luizu, koji se preselio u italijanski SPAL, Jevtović ističe da će crno-belima mnogo nedostajati energija sa kojom je Brazilac igrao u dresu Partizana.

Priznaje da će crno-beli to teško moći da nadoknade, a ključno pitanje koje se sada postavlja, jeste ko će na proleće igrati na poziciji zadnjeg veznog.

Ako Jevtović ostane, onda bi verovatno on bio prvi izbor, a uz njega?

''Vraća se Kića Kosović, tu je i Radin, karakteristikama najsličniji Evertonu. Bilo mi je dobro i s Dačom Pantićem: inteligentan, zna s loptom. Svako od nas ima nešto posebno, samo to neko da uklopi'', istakao je Jevtović.

Evo jedne od opcija koju je Jevtović pomenuo, a šta će Đukić odlučiti?

sastav

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pjer
Saturday, 27.01.2018
14:32

Vakulka i Radin zadnji vezni i ekipa je top

avatar
Saturday, 27.01.2018
13:36

CSKA Hahaha Mozda onaj iz Sofije. Ako i ostane, sigurno vise nece igrati. Nas najbolji i najjaci tim ako niko vise ne dodje bi bio sledeci: Stojkovic- Vulicevic, Ostojic (Miletic), Mitrovic, Antonov- Radin, Vakulko (Pantic)- Tosic, Pantic (Suma), Ivanovic, Jovanovic. Racunam da ce Tavamba otici, ali, cak i ako ne ode, prednost dajem nasem malcu. Nama bi na sredini idealno pasovao neko kao Dzerard. Btw, bilo bi zanimljivo videti Kasija jednog dana u Partizanu. Kesi i Kasi, Kasi i Kesi.