Kako ''Delije'' reaguju na Grofovu moguću ostavku?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.03.2017.
14:34
Izvor: Sportske.net

Prve reakcije navijača na iznenadnu najavu trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića da bi posle meča sa Vojvodinom mogao da napusti klub, naravno, pojavile su se na društvenim mrežama.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, Miodrag Božović je danas u razgovoru sa novinarima povodom sutrašnje utakmice sa Vojvodinom poručio da ako Zvezda sutra izgubi, on više neće biti trener aktuelnog šampiona.

Naravno, ova njegova poruka odmah je izazvala reakcije među navijačima Crvene zvezde, a prema onome što se može videti na Tviteru, on i dalje ima njihovu podršku, mada ima i onih koji su u dilemi - da li je bolje da Zvezda sutra izgubi i popularni ''Grof'' ode, ili da Božović nastavi svoj posao na Marakani...


-- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 07.03.2017
21:30

Kako ste se sad setili da ste izgubili titulu navodno što je Lukić smenio Pižona, a već godinama pričate kako vam je Partizan s Toletom ukrao?! Nije ni jedno ni drugo tačno. Pižonu su sudije rešavale utakmice isto kao i Grofu danas, Pižon onda bi isto kao i Grof sada sa zvezdom bio ispod sredine tabele da im nisu i ne rešavaju utakmice sudije.

avatar
Man united
Wednesday, 08.03.2017
10:11

Mozda Partizan ne bi uspeo da ukrade da je ostao Pizon jer je ekipa bila u zanosu. Ali smena trenera u tom trenutku je dodatno zakomplikovala stvari.

avatar
Tuesday, 07.03.2017
21:28

Zašto vređate Walter White-a? :D

avatar
BRAT IGI
Tuesday, 07.03.2017
20:09

kakav tim takav i trener! cirkusant!

avatar
Man united
Tuesday, 07.03.2017
16:26

Nije Grof los trener. Veliki je strucnjak. Kod njega mi se jedino ne svidja sto zapostavlja mlade igrace. Plavsic mu do skoro maltene uopste nije igrao. Ristica prebacio na levog beka iako je vezni, i to ofanzivni. Stojanovicu ne daje sansu. O ostalima da ne pricam. Ali treba se i zapitati sta i da ode Grof. Ko bi preuzeo kormilo? Da se Lalat vrati, ne bih se bunio. Ali to nije realno jer covek ima trogodisnji ugovor sa Cukom. Nemamo nekih opcija. Bojim se da ne bude ko sa Pizonom prica, kad ga je Kratko Ostanic zamenio i izgubio titulu...