Kako je Čuka odbila pobedu za zelenim stolom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.08.2014.
11:43
Izvor: Sportske.net

Posle subotnjeg duela Čukaričkog i Novog Pazara gosti su osuli paljbu po sudiji i organizatoru utakmice a trener "Brđana" objasnio je da "Plavi" nemaju razloga da se žale jer su utakmicu mogli da izgube za "zelenim stolom" da je domaćin slepo sledio pravi

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Početak takmičenja u Superligi doneo nam je i prve žalbe na odluke sudija iako one ostaju nešto manje zapažene jer se ne radi o "kukanju" Crvene zvezde i Partizana.

Najviše povika na suđenje posle dva odigrana kola imali su u Novom Pazaru jer veruju da su na gostovanju Čukaričkom oštećeni od strane Maja Vujovića, a zamerke su imali i na organizatora.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rezigniran je saopštenjem za javnost FK Novi Pazar zbog čega je osetio potrebu da protivnika podseti na neke situacije sa utakmice igrane na Banovom Brdu.

"Prosto ne mogu da verujem svojim očima i ušima. Pa, da li je moguće da, bilo ko, a posebno Novi Pazar, uputi bilo kakvu zamerku na gostoprimstvo i domaćinstvo Čukaričkog ili nekorektno deljenje pravde na utakmici" zapitao se Milojević.

Strateg "Brađana" objasnio je da je čestitao Novom Pazaru na osvojenom bodu ali da mu nije jasno kakav su penal gosti tražili i za kojom pobedom žale kada su za 90 minuta 3 puta šutnuli u okvir gola, naspram 19 udaraca koliko je imao njegov tim.

"Takvim postupkom su degradirali muku i trud svoje i moje ekipe i svih ljudi iz Čukaričkog. Ako neko i može da žali za pobedom to smo mi, ali i to je fudbal" ističe Milojević.

Za kraj, trener Čukaričkog podsetio je čelnike Novog Pazara da su utakmicu mogli da izgube za "zelenim stolom" jer su na gostovanje došli sa samo jednom garniturom dresova.

"Da ljude iz Čukaričkog interesuje samo teren, dobra igra, i da smo odlični domaćini, govori i činjenica da su gosti iz Novog Pazara došli sa samo jednom garniturom dresova. Kao u inat, boje su im se poklopile sa našom zvaničnom, pa su nas zamolili da na teren izađemo u rezervnoj opremi. Uslišili smo im molbu, iako smo mogli da budemo dosledni i bodove uknjižimo za zelenim stolom" objašnjava Milojević.

Podsećamo da je utakmica na Banovom Brdu završena rezultatom 1:1 i da Čukarički i Novi Pazar posle dva odigrana kola imaju po četiri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke