Kako je Partizan finansijski prošao, šta je ponuđeno Stanojeviću?

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.09.2020.
08:50
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Deluje da je dogovor sa novim trenerom lako postignut, što bi trebalo da znači da finansije nisu u prvom planu.

Epa/Sergey Dolzhenko
Epa/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Aleksandar Stanojević danas će i zvanično započeti svoj drugi mandat u Partizanu. Prethodni je, pre deset godina obeležio plasman u Ligu šampiona, pa se pristalice crno-belih nadaju da je popularni Stanoje kadar da sada kada je i mnogo iskusniji može da sa Partizanom izbori plasman u Ligu Evrope, a onda i da sa Zvezdom vodi, koliko je to moguće, ravnopravnu trku za osvajanje šampionske titule.

Njegov izbor je obelodanjen juče, odmah pošto je potvrđeno da je Milošević podneo ostavku, pa je jasno da uprava Partizana nije imala teškoća da se dogovori sa novim trenerom, odnosno da on nije postavljao neke megalomanske finansijske uslove, iako je u inostranstvu svojevremeno imao ''jake'' ugovore.

''Telegraf'' danas otkriva da će Stanojević u Partizanu zarađivati sličan iznos kao i Milošević, pa Partizan u tom pogledu neće pretrpeti neke bitnije promene. Isti izvor navodi da će Stanbojević zarađivati 25.000 mesečno, odnosno 300.000 evra na godišnjem nivou, naravno, uz predviđene bonuse za ulazak u LE, osvajanje titule i druge vredne uspehe.

Podsetimo, Stanojevićevo obraćanje javnosti je danas tačno u podne, za kada je zakazana njegova zvanična promocija u Humskoj.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 02.09.2020
14:46

Прима исту плату као почетник Саво? Сумњам.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 02.09.2020
11:45

Jos jedan okoreli Zvezdomrzak koji ce se lako uklopiti u sistem tegi, panta, vulke. Bice kukanja, plakanja i saopstenja.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 02.09.2020
10:07

Понуђене су му дебеле паре.