Kako je protekao prvi Zvezdin trening na Kipru? Odzvanjale Milojeve reči

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.01.2019.
21:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crveno-beli polako se navikavaju na svoju novu bazu na aktuelnim pripremama.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde od danas se pripremaju u grčkom Pafosu za drugi deo sezone.

Danas su od 17 časova na stadionu ''Stelos Kurjakidis'' odradili prvi trening. Iako ih je dočekalo kišovito vreme, Zvezdinim fudbalerima to nije pokvarilo raspoloženje i jednoipočasovni trening su odradili po planu.

Iako je u ovoj fazi priprema akcenat na fizičkoj pripremi, danas nije zanemaren ni rad sa loptom.

Kako se navodi na klupskom sajtu, počelo se laganim trčanjem oko terena koje je poveo kondicioni trener Ivan Vučetić, petorica golmana su pod komandom Dušana Gašića imala svoj ritam, a zatim se prešlo na vežbe zagrevanja.

Uvodni rad je podrazumevao razgibavanja i zagrevanje kroz takozvane vežbe mobilnosti koje su veoma bitne za ovu fazu priprema. Nakon toga se prešlo na pas igru i vežbe dodavanja uz istrčavanja oko zamišljenih rivala kroz aerobni režim rada.

Usledio je rad na uvežbavanju poseda lopte u sesijama, potom uz ograničen broj dodira sa loptom i za kraj je ostavljena intervalna igra na dva gola.

''Tako je, bravo momci. To je dobro, 'ajmo još malo'', odzvanjale su reči trenera Vladana Milojevića i utisak je da je bio zadovoljan urađenim.

Sledeći trening je zakazan za utorak od 9:30h.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 15.01.2019
00:27

Sa što manje dodira sa loptom,ne vraćanje golmanu loptu ako nema potrebe,ne šutirati u aut ako ne mora,malo da su brži i manje da padaju,
tačno dodavanje kao i tačni pasovi.To Zvezdi treba i to ako savladaju daleko mogu dogurati sigurno.Baš verujem sada u ovaj klub.Ma da ima jedan igrač koji nije onakav kako se o njemu govori,to po meni , a i drugi to kažu,naravno,Zvezdaši.Ali uz ostale može da prođe.Šteta što je bolji na klupi a on igra.Toliko.

avatar
Стевица
Tuesday, 15.01.2019
11:51

На кога мислиш?

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 14.01.2019
23:54

Милоје је најзаслужнији што је Звезда поново она права.