Kako vam izgleda Milojevićevo objašnjenje?

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.12.2019.
23:23
Izvor: Sportske.net

Na kraju ovogodišnjeg evropskog puta, vreme je za generalne zaključke.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije prijatno posle večerašnjeg poraza i eliminacije iz evropskih takmičenja.

"Posle ovakve utakmice kada izgubite, sigurno nije prijatno. Nismo nažalost uspeli, bili smo blizu. Ali, šta da radimo, idemo dalje, takav je život", rekao je Milojević za RTS posle utakmice u Atini.

Zvezda je izgubila od Olimpijakosa sa 1:0 i tako ispala iz Evrope ove sezone.

"Otvorenog garda smo parirali Olimpijakosu. Dobro smo se spremili, znali smo njihove vrline i mane, imali smo šanse. Pritisak...

Ovde su igrale mnogo velike ekipe i gubile. Imali smo penal, nismo iskoristili, oni jesu i čestitam Olimpijakosu na prolazu", kazao je Milojević.

On je naveo da je Zvezda generalno u Ligi šampiona trebalo da bolje igra.

"Trebalo je bolje da odigramo. Ništa novo neću reći. Protiv Bajerna i Totenhema je trebalo bolje. Treba analizirati. Možete samo da budete pametni i izvučete pouke.

Jako je teško igrati Ligu šampiona. Razlika između Bajerna i Totenhema, nas i Olimpijakosa je očigledno veoma velika", naveo je trener Zvezde.

Olimpijakos će igrati drugu fazu Lige Evrope, dok su se iz Grupe B Bajern Minhen i Totenhem plasirali u osminu finala Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Thursday, 12.12.2019
10:42

P. S. Jedino sto mislim da bi bolje ostvario je da se on pitao oko dovodjenja igraca, to bi bilo donekle bolje. Hvala na svemu, ali ako ti se smuci, nemoj da se dodatno unistavas, tako trpe svi. A ovu upravu, sta reci za njih, neka idu sto pre, jer Miloje je bolji ekonomista i sportski direktor od svih njih zajedno. Covek je skoro sve dugove vratio igranjem Evrope 3 godine zaredom, a ovi nisu u stanju ni neke nase najbolje igrace da prodaju za neke pare, nego ih daju besplatno.

avatar
Čeki
Thursday, 12.12.2019
10:38

Stalno isto: analiza i izvlacenje pouka, mora bolje da se igra... A gde je to na konkretnom planu? Ako radis neki posao bez volje, nemoj ga ni raditi nego idi gde ti srce zeli. Bez obzira na razne price koje kruze oko njegovog ostanka, mogao je da ode posle 3 utakmice npr. u grupnoj fazi LS da je hteo, niko ga ne bi zadrzavao. Mozda bismo se i konsolidovali do tad i poceli da igramo. Ovako, stalno ista prica, a u praksi nista.

avatar
KRVOLOCNI
Thursday, 12.12.2019
07:48

Pa koliko utakmica treba da odigraju da shvatis da Zander nije igrac za Zvezdu? Jel si sad izvukao pouke, Tomane, la para, Zander, i kanjasa oterati iz Zvezde!

avatar
Marko Kralj
Thursday, 12.12.2019
01:15

Svaka cast Miloje za sve,malo smo i mi nerealno. Isuvise smo ocekivali. Kad smo usli u LS vec se razmisljalo o drugoj fazi,kontam da je i Miloju svega dosta. Brzo zaboravljamo sta je sve uradio u zadnje 3 sezone.
Napadaju ga u zadnje vreme opasno,i pored promasenih pojacanja mi smo prvi na polusezoni na +11.
A u LS realno nismo ni zasluzili da prodjemo.

avatar
Marko HM
Thursday, 12.12.2019
01:41

Konačno da neko bude realan.

avatar
pfc
Thursday, 12.12.2019
10:43

Niste vi zasluzili ni u nasoj ligi da budete prvi a svakako ne na +11.

avatar
ČokoMoko
Thursday, 12.12.2019
00:56

Ja stvarno ne znam ko je prosle i pre dve godine dovodio pojacanja ali verujem da se tad Miloje pitao nesto, cim su dosli njegovi Zule, Srna... Ali ove sezone, smo odradili prelazni rok kao poslednji indijanci. Imali smo para a dovodili smo Tomanee, La Paru, Zandera, Kanjasa... sve same indijance. Pri tom smo Zuleta i Savica dali besplatno?! Mislim stvarno smejurija...

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 12.12.2019
00:46

Možete dalje .ali u propast.Ako svaka godina vam služi kao pouka,nemojte raditi to što radite.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 12.12.2019
00:42

Generalno mec dosta fino postavljen , izmene po meni lose . Moja zamerka licno je da ako Rodic nmz u 80 min nastaviti i ti bukvalno moras 10 min da izdrzis zasto ubaciti zandera koji je odlican ofanzivno al ima problem u zonskoj odbrani . Izmena Pankov pri cemu on ide desno a Gobelja levo sto je neretko odlicno igrao je bila mnogo logicnija . Naravno lako je sad pametovsti al slucna situacija je bila protiv Totenhema i morao je Miloje nauciti nesto iz toga ...

avatar
ČokoMoko
Thursday, 12.12.2019
07:57

Realno Rodic se zato i vratio u Superligu, jer ne moze 80 min da sastavi. A sto se tice Jandera, on je brate skroz tanak i ofanzivno i defanzivno.

avatar
Comandante
Thursday, 12.12.2019
00:38

U tri utakmice gol razlika 0:15..........sta tu ima da se objasnjava!!!!!!!!!!!

avatar
Comandante
Thursday, 12.12.2019
00:36

Ja mislio da je Milosevic najbolji trener u Srbiji kad ono Milojevic uvede Zandara i resi utakmicu..........genijalno

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 12.12.2019
00:47

Rodić se povredio druže

avatar
Gogi-11
Thursday, 12.12.2019
07:51

Rodic je izsimulirao povredu a nije prvi put da napusta kada je najteze zadnjih 15 min.... imao je pankova zasto zandera kada je covek kriv za par golova u minhenu i londonu.... zasto la para sta je hteo sa njim otkud on u timu a nije ga bilo zadnjih 5 u nasoj ligi....smrdi nesto opasno sa ugovorima tih igraca oni izgleda moraju da igraju ls

avatar
Südkurve München
Thursday, 12.12.2019
00:29

Nisam u stanju da komentarisem

avatar
riquelme
Thursday, 12.12.2019
00:27

Coveku je muka vise... Pali druze dok te ne zakopaju sa svojim novim pojacanjima sa klupe iz 2. lige Engleske, novim Tomaneima, Zanderima, Kanjasima itd. Mozda Mrkela istripuje da ce Marin da pali pa ga ne registruje za sledece kvalifikacije... Bezi majstore, svaka cast za sve. Ako te ne mrzi, probaj da nabodes ovu titulu, mozda i duplu krunu ali to mozes i bez ovih njihovih pojacanja.