Kakva pitanja je francusko Tužilaštvo postavilo Zvezdinim funkcionerima? Iznenadićete se...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.02.2019.
21:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako će se sve završiti na kraju?

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Pisali smo već o tome pre desetak dana, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela i poslovni direktor Stefan Pantović boravili su u parizu, gde su kao svedoci dali izjave u vezi sa poznatom aferom nastalom posle meča Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zvezde (6:1).

Crvenoj zvezdi je u interesu da se istraga što pre okonča, kako bi se svaka sumnja skinula sa aktuelnog srpskog šampiona, a kakva pitanja su tom prilikom postavljena u Tužilaštvu Mrkeli i Pantoviću otkrio je danas generalni direkror crveno-belih Zvezdan Terzić.

''Njihov je utisak da ih je Tužilaštvo potpuno nespremno dočekalo, da nemaju ništa. Pitanja su bila nesuvisla, nepripremljena, formalna...

Tako da mi očekujemo da se brzo završi ta istraga, pa ćemo odmah u dogovoru sa našim advokatima odlučiti koji je sledeći korak kako bi Zvezda bila obeštećena zbog povrede ugleda'', istakao je Terzić, a prenose ''Novosti''.

Mnogo se u javnosti govorilo i o famoznom ''doušniku'' od koga je i potekla cela priča o sumnjama u regularnost pomenute utakmice.

''Ne znamo ko je doušnik, niti nas interesuje. Gledamo samo kako da skinemo ljagu sa Crvene zvezde...'', naglasio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 04.02.2019
00:08

Не дај на Звезду Терза.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.02.2019
23:44

Aha, zato si rekao ko je došao sada došao je, u junu neće niko tj. koga ste sada prevarili prevarili ste da igra SL i domaći kup u narednim sezonama :D

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 04.02.2019
22:05

Kako bese, tik tak tik tak ? :D