Kakva poruka: ''Zvezda kao 300 Spartanaca ili kao Murinjov Inter!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.01.2021.
19:31
Izvor: Sportske.net

Posle Zvezdine, usledila i Boaćijeva poruka.

EPA-EFE/Anders Kjaerbye
EPA-EFE/Anders Kjaerbye

Povezane vesti

Crvena zvezda se rastala sa jednim od svojih napadača, Ričmondom Boaćijem, kome je ove zime istekao ugovor, a danas se tim povodom oglasio prvo klub, pa i sam fudbaler.

Kako se Zvezda oprostila od svog, sada već bivšeg, igrača pogledajte OVDE, a Boaći je na rastanku imao mnogo više da kaže o nezaboravnim godinama provedenim na ''Marakani''.

''Kakva je to avantura bila sa jednim od najboljih klubova u kojima sam igrao. Kada odlazite iz tako fantastične porodice kao ove, ne možete drugačije bez da iskažete ljubav i zahvalnost za ono što je činilo moj život u Crvenoj zvezdi posebnim.

Veoma veliku zahvalnost dugujem Miodragu Božoviću koji me je tražio. Neverovatan trener. Ili treneru za ‘ševe’ koji mi je pomogao da više postižem golove igrajući šest na dva. Vladan Milojević je bio izvanredan i o njemu imam mnogo priča i pozdravljam ga ovim putem. I da završim svoju priču ovde uz jednog od najboljih fudbalera u istoriji, ratnik, trener koji forsira i mlade i iskusne igrače da dostignu na nivo na kom treba da budu. Pozdravljam i Dekija'', poručio je Boaći.

Nije zaboravio da pomene ni menadžera Ivicu Pavlovića, kome je takođe uputio reči zahvalnosti, a onda poentirao na kraju.

“Kad bih pričao o njima je kao da pričam o 300 Spartanca iz Murinjovog Intera. Disciplina, posvećenost. Ljubav i poniznost su mi pomogli da postignem ciljeve koje sam hteo kao igrač Zvezde”

''Pozdravljam sve koji podržavaju i vole Zvezdu, a vaš brat Boćko je dao sebi vremena da se zahvali svima u Srbiji i Zvezdi za svu ljubav i brigu koju ste mi pružali, čak i u vreme povreda. Hvala svima, Bog blagoslovio Ganu i Srbiju'', zaključio je Boaći.

-





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke