Kakve vesti, Tumbi stiže dvojac iz Italije i to večeras!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.11.2020.
20:36
Izvor: Sportske.net

Nakon Sergeja, Kolarova i Lukića koji su stigli, večeras stižu još dva fudbalera.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Iako je Fiorentina svojim igračima zabranila izlazak iz zemlje tokom reprezentativne pauze, baš kao i Lacio, Inter i još par klubova u Italiji, Dušan Vlahović i Nikola Milenković stižu na raspolaganje Ljubiši Tumbakoviću!

Ovu sjajnu vest doneo nam je "Sport klub", posebno će nam biti značajno prisustvo Nikole Milenkovića koji je stub odbrane naše reprezentacije...

Prethodno su stigli Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Kolarov pre nego što je stupila na snagu zabrana igračima pomenutih timova, a tu je i Saša Lukić iz Torina.

Dakle, Tumbakoviću se tim polako kristališe, verovatno je najveća šteta u ovom trenutku što nećemo imati Filipa Đuričića koji je u sjajnoj formi i koji je zaražen koronavirusom.

Utakmica Srbije i Škotske igra se 12. novembra.

baner tadic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Monday, 09.11.2020
22:15

Nista sada testiranje, pa ako bog da da svi budu zdravi, strogi karantin, naravno koliko je to moguce narednih 10-ak dana i da ostvarimo sve tri pobede (Skotska, Madjarska i Rusija).

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 09.11.2020
21:51
avatar
magister
Tuesday, 10.11.2020
00:47

Mr.R, da li je to neka fora? Da li vi sami sebi stavljate ove *minuse* da bi bilo interesantno? Recimo - ovo sad. Zašto bi bilo ko za to stavio palac dole?

Koga bi to inspirisalo na bilo šta negativno?

Oni koji ne prate - i ne vide, ni sam tekst ni komentare, pa ni vaš, a oni koji prate su morali i sami da primete da nema informacija za baš sve igrače, eto, npr. za Lazovića. A Lazović je u sistemu koji Tumbaković uigravao 3 4 2 1 - jako, jako važan igrač. Bez njega, ili bismo imali problem u odbrani, sa nekim drugim, manje odgovornim i manje potkovanim u defanzivi krilom ili bismo bili tupi u napadu, sa nekim bekom (ionako još nemamo superkvalitetnog desnog beka, pa je Tumbaković, tako ja mislim, iz tog razloga i krenuo ka ovakvom konceptu, za koji su potrebna dva disciplinovana krila, da imaš ofanzivniji od običnog - 4 2 3 1 - tim, a da odbrana bude - čvrsta).

Pitam jer svaki put vidim komentar s palčevima dole i kad je neko začikavanje, što onda, ajde, razumem, ali i kad je neki sasvim racionalan komentar ili pitanje - kao ovo sad.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 10.11.2020
13:38

Ne moze vise da se glasa protiv sopstvenog komentara, proverite i sami:-D Prvo sam pitao i za Lukica, ali, posle je bilo (pisane) reci o njemu. To glasanje je plod jedne ili dve uzasno nesrecne individue, nista strasno i zabrinjavajuce osim za same te nesrecnike:-D