Kakvo oduševljenje među ''Grobarima'', kakva poređenja! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2020.
18:47
Izvor: Sportske.net

Pobeda minimalna, teško izborena, tek u finišu, ali utisak je da je mnogo obradovala navijače Partizana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je savladao ekipu Čukaričkog sa 1:0, a presudili su igrači koje je početkom drugog poluvremena trener Aleksandar Stanojević uveo u igru - sjajni Sejduba Suma je bio u ulozi asistenta, a mladi napadač Nikola Štulić je postigao svoj prvi superligaški gol kojim je rešeno pitanje pobednika.

Upravo su njih dvojica i glavna tema u komentarima pristalica Partizana večeras na Tviteru. Ima tu i spektakularnih poređenja, da ne kažemo i preteranih, ali Suma ih oduševljava svojom kreativnošću, a od Štulića tek očekuju prave stvari u narednim godinama i veliku karijeru...
-
Baner
-
- - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 06.12.2020
22:06

Suma je pola Partizana. Uzasna je kadrovska steta kada vam na duzi rok izbaci iz takmicarskog pogona jedan neodgovorni grubijan, koji , gle cuda ne dobije ni zuti karton. Neko ce reci nije namjerno, nije bas prirodno da mu protivnik gura prst u oko, prethodni put je imao rasjekotinu 10 cm. Za ovo ja bi pokrenuo sudski spor.....

avatar
magister
Saturday, 05.12.2020
23:03

Priznajem, verovatno se teško mirim sa realnošću, međutim, meni i dalje onoliko radovanje radi pobede nad Čukaričkim deluje nadrealno. Više kao nekakav vic. Ja i dalje doživljavam Partizan kao nekakvu gromadu, u odnosu na sve osim Zvezde. U Čukaričkom igraju mladići iz Partizanove škole - koje Partizan nije želeo: Ostojić, Pantić, Birmančević... ranije Bogosavac... Tako je i sa ostalim klubovima, gotovo svuda je vedeta neko ko prethodno nije mogao da nađe mesto u Partizanu. Zašto je onda moj utisak pogrešan?

Pa možda zato što se pogrešno vrši selekcija? Ili se uigrava pogrešan sistem igre. Partizan u poslednje vreme može da odigra samo protiv timova koji igraju otvoreno, ali i nekako neodgovorno. Ne preoštro, ne preambiciozno. U stvari, kad izađu kao na prijateljsku utakmicu - mi im pokažemo. Sve drugo ispadne - problematično. Igrači su premekani u duelu, a i nisu kraljevi tehnike, malo im se odbija lopta od nogu, a ni taktički nisu najjači, pogotovo u ofanzivi, svaka se lopta prima zasecanjem u nazad i vraćanjem na početne pozicije, a žalimo se da se svi protiv nas brane? Pa čak i ofanzivni timovi, kad ti igraš tako - postavljaju odbranu. Mi se trudimo da utakmicu sporim, dugim i besmislenim dodavanjima učinimo - dosadnom... Možda mislimo da ćemo da uspavamo protivnika? A onda uđe Suma. Neću više da popujem, ali mislim da smo svi kojima je Partizan u srcu svesni: imamo 20tak dobrih igrača i - nikakvu igru i nikakav tim.

Dobro je što ide Stevanović (ako je taj transfer gotov), za poslednje njegove igre i 10x manji transfer bi bio preskup. Svaka čast Štuliću na golu, ali ne vidimo drugačiju igru ni od mladih koji ulaze. Čak i kad dribluju, to su neke naučene, na treningu vežbane finte, koje su proizvod upornog ponavljanja, a ne prirodnog talenta da u 1 na 1 - prođeš protivnika, bez ikakvih bicikala i preskakanja. Sećate se prvog Indijane Džonsa, kad izađe onaj tip sa nekom mačetom i počne preteći da maše, oko glave, levo-desno, deluje virtuozno i opasno. A onda, Indijana izvadi pištolj - i upuca ga. Tako mi deluju gotovo svi poluigrači protiv tih naših driblera. Dribleri se vrte, preskaču, bicikliraju, a ovi im samo - uzmu loptu. I to - svi. Bez razlike. Ne reprezentativci i neki strani plaćenici, nego obični naši LingLongligaški igrači. Puf - ode balon pusti.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 06.12.2020
11:15

Tvoj utisak je pogrešan zato što ne znaš koliko godina imaju M.Ostojić, Pantić i Birmančević, a koliko Popović, S.Marković, F.Stevanović ili Štulić, a tu su još L.Pavlović, Čolić, D.Stojković i Jović. Tvoj utisak je pogrešan što misliš da je M.Ostojić dorastao nekom od štopera Partizana, što misliš da Pantić može da igra kao Natko ili Suma, a videli smo da ne može, što misliš da je Birmančević dobar kao F.Stevanović, a da jeste njega bi kupio Siti. Kad bi ti vršio selekciju igrača Partizan bi se borio za opstanak i to bez uticaja zvezdinih navijača prerušenih u sudije, borio bi se za opstanak u regularnoj i poštenoj ligi. Ako je tebi zvezda gromada i smeta ti radost Partizanovog deteta idi navijaj za zvezdu, tamo imaš sve same tehničare koji bez sudija ne mogu da pobede ni inđiju, ni zlatibor, ni bačku, ni mačvu, ma nikoga, a sa sudijama ni javor, a i kad im sudije donesu pobede ne smeta ti što se raduju njima, pa ako ti to ne smeta ne znam zašto se ne bi radovao sa njima zajedno.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 05.12.2020
22:42

Da Sanogo nije oćoravio Sumu bilo bi 3 razlike za Partizan sa sve onog Skočka iz rodnog sela zvezdana terzića.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 05.12.2020
19:59

Stulic, Colic i B(a)ebek.