Kakvog igrača Partizan ima - ''Taj čovek je magija!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.05.2019.
18:42
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Nažalost, još samo malo...

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Trijumfom nad Vojvodinom u Novom Sadu, Partizan je juče obezbedio plasman na evropsku scenu i vratio se na treće mesto na tabeli, a gol odluke je sa bele tačke postigao Đorđe Ivanović za konačnih 2:1.

Kod prvog gola je u šestom minutu asistirao Rikardu Gomešu, pa je njegova uloga juče bila ogromna u pobedi Partizana, ali Ivanović u izjavi za klupski sajt u prvi plan ističe ulogu kapitena Saše Ilića, koji je po ko zna koji put svojim ulaskom doneo nedostajuću ideju u igri veznog reda.

''Taj čovek je magija! On to ima urođeno uz svo školovanje koje je prošao od najmlađih kategorija. Vidi i čita igru drugačije i brže od svih. Koliko god neko bio talentovan teško da se može pojaviti novi Ilić još uvek, koji bi uz sve trajao ovoliko i na taj način'', istakao je Ivanović.

Svoj pogodak je proslavio uz dosta emocija, skinuo je i dres, a dan posle objasnio je i zbog čega mu je pobeda nad Vojvodinom posebno draga.

''Svaka utakmica je na strani mnogo teška i neugodna, a posebno kada je domaćin klub poput Vojvodine. Posebno sam vezan kada igramo u Novom Sadu,  jer dolazim iz Subotice i onda mi je posebno drago kada njima dajem golove.

Teren je bio jako loš, lopta je teško mogla da se kontroliše, ali sam srećan kada dajem golove,  prvenstveno kada pobeđujemo. Odmah je i atmosfera drugačija, mi se podignemo, imamo više i vere u sebe, drugi u nas i jednostavno celokupna atmosfera je pozitivnija i drugačija'', naglasio je Ivanović.

Crno-beli se sada okreću Kupu gde brane trofej, u sredu je revanš meč polufinala protiv Radničkog u Nišu.

''Svima nam je sada mnogo lakše. Evrope nam je u ovoj teškoj sezoni bio jedan od ciljeva i da odbranimo trofej Kupa. Čeka nas veoma teška utakmica u sredu sa ekipom Radničkog iz Niša, koja za nas predstavlja u ovom trenutku utakmicu sezone. Svi smo posebno motivisani i jedva čekamo da počne'', zaključio je Ivanović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mani2
Monday, 13.05.2019
01:34

Vise lici na mucenje nego na magiju

avatar
Osijek 51
Sunday, 12.05.2019
20:03

Vec deset godina od odlaska Moreire Partizan nema organizatora igre i to je problem svih problema, ko to ne vidi taj bukvalno nema pojma o fudbalu. To sto je Ilic u ovim godinama najbolji pojedinac samo je znak koliko je Partizan kao ekipa skromnih mogucnosti. Ocekivati neki znacajniji rezultat od jednog poteza legende je zabluda, treba formirati tim koji u kontunuitetu ima igru i rezultat, sto iziskuje predanost odanih i mocnih ljudi. Daj Boze da grijesim, ali u ovom trenutku opsta atmosfera u nasem fudbalu je takva da je to za Partuzan misaona imenica, plus katastrofalna medijska pozicija...TACKA

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 12.05.2019
19:34
avatar
Silent
Sunday, 12.05.2019
22:03

Nas brat Kokir veliki Zvezdas💪💪

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 13.05.2019
21:50

Aha pazi da nije...i dalje maštate o njemu, a tek ćete da ga sanjate :D